• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. marts 2011 - Volkswagen

Masser af tilbud på Volkswagen

Forhandlere åbner op for weekend med tilbud

Der vil være mulighed for at prøve den nye VW Jetta. Der vil være mulighed for at prøve den nye VW Jetta.

Volkswagen 

Samtlige Volkswagen-forhandlere i Danmark åbner dørene til Surprise Party den 9. - 10. april, med et væld af overraskelser på hylderne. Samtidig er der mulighed for at få et gratis miljøtjek på alle Volkswagen-værksteder og servicepartnere.

Billige priser på Volkswagen
Weekenden vil også byde på gode priser. F.eks vil der være op til 25.000 kr. at spare på en helt ny Golf. Golf Plus og Golf Variant er reduceret med op til 23.000 kr. Med de nye priser på Golf, har Bilpriser.dk netop kåret Golf BlueMotion som en af Danmarks billigste biler i mellemklassen.

Samtidig vil sløret blive løftet for den nye Jetta, der introduceres til priser fra 258.990 kr. Der vil hos samtlige forhandlere være mulighed for at se og prøvekøre den nye Jetta. Det samme gælder for den nye Passat, og der vil også være gode tilbud på både Touran og Sharan.

Gratis miljø-tjek af bilen
For at sikre at deres kunder får det optimale ud af hver dråbe brændstof, tilbyder alle Volkswagen værksteder og servicepartnere et gratis miljøtjek af bilen i forbindelse med Surprise Party d. 9. - 10. april.
Her får du gratis tjekket dækkenes lufttryk, kontrolleret udstødning og luftfilter og samtidig laver vi et diagnoseeftersyn, hvor motorstyringen efterses med elektronisk testudstyr og eventuelle fejl korrigeres.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.