• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. marts 2011 - Motormagasinet

Kæder tilbyder autohjælp

Autohjælp fra AutoMester/MesterBiler.

AutoMester/MesterBiler i samarbejde med Dansk Autohjælp. AutoMester/MesterBiler i samarbejde med Dansk Autohjælp.

Af motor-magasinet
AutoMester/MesterBiler og Dansk Autohjælp samarbejder
AutoMester og søsterkæden MesterBiler har indgået et samarbejde med Dansk Autohjælp. Samarbejdet giver nu begge kæder mulighed for at tilbyde deres kunder forskellige former for autohjælp.

Den rigtige samarbejdspartner
"Det er et produkt, der klart vil styrke vores medlemmer og deres mulighed for at tilbyde kunderne endnu mere tryghed. Det er jo dem, der i sidste ende får gavn af aftalen", udtaler Marian S. Larsen, kædechef for AutoMester og MesterBiler.
"Med autohjælpsaftalen udvider vi endnu engang vores i forvejen brede vifte af tilbud til vores medlemmer og deres kunder, og vi håber herved ikke blot at kunne fastholde bestående kunder, men også lokke nye kunder til. Det er bestemt en aftale, vi forventer os meget af, og i Dansk Autohjælp har vi fundet den for os helt rigtige samarbejdspartner", mener Marian S. Larsen.

Godt samarbejde
Dansk Autohjælp ser også frem til det nye samarbejde med kæden.
"Vi har sammen lavet en produktpalette, der dækker AutoMester og MesterBilers kunder rigtig godt", siger Michael Strandby Jensen, produktchef i Dansk Autohjælp.

Eget online bookingsystem
"For at gøre det så nemt for vores medlemmer som muligt, at oprette abonnementer hos Dansk Autohjælp, har vi udviklet vores eget online bookingsystem. Systemet er integreret i vores kundestyringssystem, som over 40 procent af vores medlemmer benytter sig af. Det letter arbejdet for alle led i denne proces, og vi glæder os til at lancere produktet og systemet den 1. april 2011", fastslår Marian S. Larsen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.