• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. marts 2011 - Uge nyt

Forsikringstilbud fra Hyundai

Køb en Hyundai i20 og få første års forsikring

Køb denne Hyundai i20 og få første års forsikring Køb denne Hyundai i20 og få første års forsikring

Hyundai
Bedste totaløkonomi
I 2010 kårede, bilpriser. dk, Hyundai i20 til at have Danmarks bedste totaløkonomi blandt 29 biler i samme klasse. Nu bliver totaløkonomien i en Hyundai i20 endnu bedre.

Første års forsikring til 0 kroner
Frem til udgangen af april måned tilbyder Hyundai nemlig den attraktive Hyundai i20 med første års bilforsikring med i købet til 0 kr.
Flot design, fem års fuld garanti uden kilometerbegrænsning og stærke køreegenskaber.
Læg dertil en imponerende totaløkonomi, der sidste år fik bilpriser .dk til at kåre Hyundai i20 som Danmarks bedste totaløkonomi blandt 29 biler i samme klasse, og forklaringen på Hyundai i20' s popularitet er fundet. Og nu bliver den eftertragtede model endnu mere attraktiv. Man får nemlig første års bilforsikring med i prisen til 0 kr., hvis man køber en ny Hyundai i20 inden 30. april.

Topkarakter i sikkerhed
Selvom prisen er i bund og totaløkonomien i top, er der ikke sparet på detaljerne ved Hyundai i20, understreges det fra Hyundai: "Hyundai i20, der blev lanceret i 2009, fik sidste år en ansigtsløftning, der gav bilen et mere sporty udtryk med indfarvede håndtag, indfarvede elspejle med integreret blink, bredere fælge og en kabine med lækkert blåt instrumentlys. Sikkerheden er også i top med højeste karakter i Euro NCAP's krævende sikkerhedstests, så det er på ingen måde overraskende, at Hyundai i20 er blevet et populært valg blandt danske bilkøbere," siger Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai Danmark.

Fem års fuld garanti
Med ét års forsikring, fem års fuld garanti og den prisvindende totaløkonomi, er Hyundai i20 svær at overse, når der skal købes ny bil.
Med Hyundai i20 får man en bil med stærk totaløkonomi, lækkert design udvendig og indvendig, samt rigtig gode køreegenskaber.
Og når man så oven i købet kan få første års forsikring med i prisen uanset alder, bopæl og skadehistorie, er jeg sikker på, at vores forhandlere får travlt med at fremvise i20 for vores kunder de kommende måneder, siger Niels Rønnebech.
Tilbudet gælder ved finansiering via Hyundai Finans. Kreditgodkendelse og forsikring tegnes gennem Hyundai Forsikring og omfatter en ansvars-og kaskoforsikring med en værdi på op til 8.850 kr. Hyundai i20 fås fra 119.995 kr.
Tilbudet gælder alle i20 varianter inkl. i20 van til og med 30. april, 2011.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.