• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. marts 2011 - Nissan

Stort salg af Nissan Qashqai

Antallet overstiger 1 mio. på verdensplan.

Nissan Qashqai blev lanceret i Europa i marts 2007. Nissan Qashqai blev lanceret i Europa i marts 2007.

Nissan
Qashqai hitter 
Nissan Motor Co. Ltd. offentliggjorde i går, at det globale salg af Qashqai 1 har oversteget 1 million biler pr. 31. januar. Qashqai er også kendt som Dualis i Japan og andre lande.

Qashqai blev lanceret i Europa i marts 2007, og den blev senere samme år introduceret i Japan og efterfølgende i Afrika, Mellemøsten, Oceanien, Asien og Latinamerika. I alle områder af verden er Nissans nye model blevet rost for sin høje kvalitet og stærke præstationer.

En af de mest driftssikre biler i Tyskland
Med en modelopdatering i marts 2010, som omfattede et opfrisket design, forbedret brændstoføkonomi og forbedrede CO2-emissioner, sælger Qashqaien fortsat godt og har været en drivkraft for Nissans europæiske modelrække i fire år i træk. Desuden har den vundet adskillige priser som Årets bil i forskellige lande, og i år blev den af ADAC, som er Tysklands og Europas største bilorganisation, kåret som nummer 3 for sin kvalitet i kategorien Yellow Angel Award. Qashqaien var den eneste importerede bil, der opnåede anerkendelse som en af de mest driftssikre biler i Tyskland.

Produktion af Nissan Qashqai
Qashqai produceres på nuværende tidspunkt på fabrikken i Sunderland i Storbritannien, fabrikken i Kyushu i Japan, Dongfeng-fabrikken, som er Nissans fabrik i Huadu, og på fabrikken i Zhengzhou, som er Nissans anden fabrik i Kina.

  1. Salget af Qashqai +2 er medregnet i de 1 million biler. Qashqai +2 produceres udelukkende på fabrikken i Sunderland i Storbritannien.
  2. Zhengshou Nissan blev grundlagt i 1993 som Nissans første produktionssted i Kina. I 2005 påbegyndte det associerede selskab Dongfeng Motor Co., Ltd (DFL) produktionen og salget af varebiler. DFL blev grundlagt som et joint venture mellem Dongfeng Group og Nissan Motor Co., Ltd. med det formål at producere en komplet række af personbiler, varebiler og mellemstore og store erhvervsbiler.

Akkumulerede salgstal  (pr. 31. januar 2011
  Biler
Europa 759.370
Storbritannien 111.088
Italien 103.647
Rusland 89.808
Asien/Oceanien 203.984
Kina 126.856
Japan 61.594
Mellemøsten/Afrika 36.123
Latinamerika 4.455

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.