• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. februar 2011 - Volkswagen

VW Jetta: bigger, better, faster

Ny generation af Jetta fra Volkswagen lover mere.

Den nye Volkswagen Jetta tilbydes til meget favorable priser startende ved 258.990 kr. Den nye Volkswagen Jetta tilbydes til meget favorable priser startende ved 258.990 kr.

Volkswagen
Priser fra 258.990 kr.
Volkswagen sender nu en ny generation Jetta på dansk asfalt. Priserne starter ved 258.990 kr.
Volkswagens Jetta kommer nu i sjette generation, men til forskel fra forgængerne træder den nye Jetta ud af skyggen fra Golf og ind i rollen som selvstændig sedan med smuk linieføring og selvtillid.

Selvstændighed og 7 cm ekstra
Det er i særdeleshed på designet, at man ved første øjekast bemærker, at den nye Jetta er helt anderledes end forgængerne. Med stilsikker hånd, er det lykkedes Volkswagens designteam, at gøre den nye Jetta både elegant og dynamisk i sit udtryk. Den helt nye karosse har en elegant linieføring langs siderne, hvor særligt den markante skulderlinie signalerer dynamik mens frontens fremskudte underkæbe, giver bilen et maskulint look.

Jetta er blevet markant større
Med en forøgelse af akselafstanden har bagsædepassagererne fået gavmilde 97 cm benplads, det er 7 mere end forgængeren. Og det er ikke kun i kabinen, at Volkswagens nye sedan rutter med pladsen. Bagagerummet er på 510 l, hvilket burde opfylde de flestes pladsbehov. Flere medier har da også allerede kaldt den nye Jetta for Mini-Passat, netop med henvisning til pladsforholdene.

Priser og sikkerhed
Volkswagen har valgt at tilbyde den nye Jetta til meget favorable priser, der starter allerede ved 258.990 kr. Af særligt standardudstyr til Jetta Trendline kan nævnes fartpilot, aircondition, radio/cd RCD310, kørecomputer og igangsætningsassistent. En komplet standardudstyrsliste er naturligvis offentliggjort på volkswagen.dk.

Søg brugt Volkswagen Jetta

Volkswagen har i særdeleshed arbejdet med at optimere sikkerheden i den nye Jetta, så den lever op til brugernes høje forventninger til en Volkswagen. Derfor er Jetta som standard udstyret med et hovedairbag-system til både for- og bagsædepassagerer inkl. sideairbags og elektronisk stabilitetsprogram (ESP) inkl. antiblokeringssystem med hjulspinsregulering , elektronisk differentialespærring, regulering af motorbremsemomentet og vogntogsstabilisering. Desuden er Jetta udstyret med et intelligent sikkerhedssystem, der ved nødopbremsning automatisk aktiverer havariblinket, låser alle døre op, slukker motoren og stopper tilførslen af brændstof. Selve karossen er optimeret med stabil sikkerhedskabine og profiler i døre og sider, der forbedrer sikkerheden ved sidekollision.

Nyt motorprogram og DSG
Den nye Jetta har fået et helt nyt motorprogram, der starter med den nyudviklede 1,2 l turbo-benziner med 105 hk, der trods sin beskedne størrelse yder imponerened 175 Nm ved 1500-4000 omdrejninger. Fra start tilbydes Jetta med denne samt to turbodieselmotorer på hhv. 1,6 l/ 105 hk og 2,0 l/140 hk.
Allerede fra maj støder to 1,4 l turbobenzinere til motorprogrammet med hhv. 122 og 160 hk og til efteråret forventer Volkswagen at introducere en sportslig version med 2,0 l/200 hk TSI-motor. Udover 1,2 TSI-motoren kan samtlige Jetta-versioner bestilles med DSG-gearet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.