• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. januar 2011 - Honda

Billigere Honda-leasing

Honda Jazz kan nu privatleases for 1.975 kr.

Honda Jazz 1.2 kan nu privatleases fra 1.975 kr. om måneden Honda Jazz 1.2 kan nu privatleases fra 1.975 kr. om måneden

Honda
Billigere Honda-leasing
Honda er blandt de bilimportører i Danmark som har størst erfaring og succes med salg af biler på privatleasingmarkedet. Derfor lancerer Honda nu en privatleasing kampagne på sin bedst sælgende model, Honda Jazz, der kan fås fra 1.975 kr. om måneden. Tilbuddet gælder til 31. marts 2011 eller så længe lager haves..
Priseksempler: En Jazz 1,2 Trend koster med en førstegangsbetaling på 15.000 kr. kun 1.975 kr. om måneden mod tidligere 2.125 kr. En Jazz 1,4 Comfort koster med samme førstegangsbetaling 2.175 kr. om måneden mod tidligere 2.325 kr. En Jazz 1,4 Exclusive koster på samme vilkår 2.500 kr. om måneden mod førhen 2.625 kr.

Interesseret i Privatleasing? Gå til oversigt

Mange efterspørger privatleasing

"Vi oplever, mange efterspørger privatleasing og har det med i overvejelserne, når der skal vælges ny bi. Vi glæder os derfor til at præsentere disse nye yderst konkurrencedygtige Jazz-privatleasingpriser for vores kunder. De fleste danske kunder vælger vores Jazz i 1,4-versionen med blandt andet klimaanlæg, ratbetjent audiosystem og elopvarmelige forsæder. Siden vi lancerede Honda Jazz, har vi haft stor succes med salget. Jazz’en høster roser for at være yderst fleksibel og med ”magiske bagsæder” og stor rummelighed, som skiller den ud fra konkurrenterne i klassen. Disse ting og Honda’s altid gode køreegenskaber var med til, at
Honda Jazz blev kåret som årets bil i Danmark 2009", siger Michael Lund fra Honda Danmark

Hele programmet kan privatleases

"Udover disse Jazz-priser tilbyder Honda privatleasing på hele modelprogrammet, i samarbejde med easyfleet Finans Nord. Kunderne har mulighed for at skrue deres leasingpakke sammen, som det passer dem bedst. Der kan vælges en løbetid på henholdsvis 24, 36, 48 eller 60 måneder. Det er heller ikke kun udvalgte modeller, som tilbydes på privatleasing. Alle modeller lige fra Jazz, Civic, Accord, CR-V og vores spændende sportshybrid CR-Z kan nu også vælges på privatleasing", slutter Michael Lund.

Privatleasing? Gå til oversigt

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.