• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. maj 2023 - Ford

Ford E-Tourneo Courier

100 % elektrisk E-Tourneo Courier afsløret i København.

Ford har netop løftet sløret for den næste elektriske model i Ford Tourneo-familien med den elektriske E-Tourneo Courier, der vil være tilgængelig i Europa i 2024. Ford har netop løftet sløret for den næste elektriske model i Ford Tourneo-familien med den elektriske E-Tourneo Courier, der vil være tilgængelig i Europa i 2024.

Ford
 
Fords helt nye og 100 % elektriske E-Tourneo Courier er netop blevet præsenteret af Fords amerikanske CEO, Jim Farley, i Bella Center i København.

Afsløringen af Fords næste elbil sker som en del af Fords store europæiske event ’Bring On Tomorrow Live’, hvor flere tusinde gæster deltager i eventet over de kommende uger.
 
Ford har netop løftet sløret for den næste elektriske model i Ford Tourneo-familien med den elektriske E-Tourneo Courier, der vil være tilgængelig i Europa i 2024. Den rummelige femsæders familiebil blev for første gang vist frem for et live-publikum i Bella Center i dag, hvor elbilen rullede på scenen foran et veloplagt publikum bestående af blandt andre Ford-forhandlere fra hele Europa.


 
Den nye E-Tourneo Courier har ikke bare godt med plads til bilens passagerer og bagage, men den tilbyder også et væld af digitale features, der gør hverdagen nemmere for dig. For eksempel i form af automatiske OTA-opdateringer (over the air), hvor du nemt og simpelt kan planlægge, at din bil eksempelvis opdateres i løbet af natten – uden du behøver løfte en finger.
 
- Vores fremtid i Ford Europa er spændende med nye modeller som E-Tourneo Courier, der er elektriske, sjove og drevet af en stor lyst til eventyr. Vores nye E-Tourneo Courier er vores seneste eksempel på vores globale ambition og milliard investering i at skalere vores produktion af elektriske biler og ’must have’ biler til vores kunder, siger Jim Farley, Fords præsident og CEO.


 
Det er med at holde godt fast, hvis du skal følge med i Fords elektrificering. Nyheden om den elektriske E-Tourneo Courier kommer i kølvandet på, at Ford sidste år delte nyheden om lanceringen af hele ni elbiler inden udgangen af 2024.
 
Ny elektrisk oplevelse
E-Tourneo Courier har en 100 kW / 136 hk el-motor1, der giver dig en kompromisløs køreoplevelse, mens avancerede førerassistancesystemer gør din daglige kørsel endnu mere behagelig2. 
 
Det er både muligt at oplade bilen via en 11 kW AC-oplader i hjemmet, hvor en opladning fra 0-100 procent vil tage op til 5,7 timer3. Det er naturligvis også muligt at oplade bilen med DC-hurtigoplader med op til 100 kW. Her kan du for eksempel nå en rækkevidde på 87 km på blot 10 minutter eller lade fra 10-80 % på under 35 minutter3.


Designet til eventyr
Den praktiske E-Tourneo Courier er designet med tanke på at skabe en rummelig og robust bil, som stadig er nem at køre - uden at virke klodset. Bilen kommer i et stilrent design med futuristiske elementer, der blandt andet afspejler sig i ”kyst-til-kyst” lysbjælken, der er med til at definere den karakteristiske nye Ford BEV frontgrill.