• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. december 2018 - Audi

Audi designer spionbil

Audi har designet en spionbil til ny animationsfilm.

Animationsfilmen Spies in Disguise har international præmiere i september 2019. Animationsfilmen Spies in Disguise har international præmiere i september 2019.

Audi

For første gang nogensinde bringer Audi fremtidens design og mobilitet til det store lærred. Det gør de med konceptbilen Audi RSQ e-tron, der er en fiktiv og virtual performance bil, som er skabt specielt til Twentieth Century Fox’ nyeste animationsfilm – Spies in Disguise.

Den batteridrevne og fuldelektriske model, som er designet af Audi Design i samarbejde med Blue Sky Studios, kombinerer selvkørende mobilitet med kunstig intelligens og transformationsteknologi. Audi RSQ e-trons chauffør i filmen er superspionen Lance Sterling, der på amerikansk er stemmelagt af skuespilleren Will Smith.

Med et speedometer vist som hologram, elektrisk mobilitet og fuldautomatisk køreteknologi er den to-sædede konceptbil indbegrebet af brandets visionære designsprog. Superagenten Lance Sterling har brug for en bil med høj ydeevne, der komplimenterer hans evner. Sammen med udstyrsfeatures som fuldautomatisk kørsel og andre Audi assistentsystemer, er bilen derfor fuld af udstyr, som passer sig til en ægte agentbil.

”Audi har haft en digital og fremadskuende tilgang til designprocessen af Audi RSQ e-tron”, siger Frank Rimili som er Head of Exterior Design Studio 3 hos Audi AG. ”Hos Audi Design kombinerer vi førsteklasses digitale visualiseringsværktøjer med menneskelig præcision. Disse processer giver os mulighed for præcist at implementere futuristiske designideer i udviklingen af en fiktiv virtuel konceptbil som RSQ e-tron”.

Audi RSQ e-tron er med til at fortælle historien om e-trons fuldelektriske mobilitetskoncept og cementere det som en del af Audis brand: ”En international spionhistorie med fremtidsteknologier, som kan redde verden, er det perfekte match for Audi som brand”, siger Giovanni Perosino, Vice President of Marketing Communication hos Audi AG. ”Ligesom med vores biler er sjov, innovation og ydeevne nøgleord i fortællingen”.

”Audi og Fox har været gode samarbejdspartnere gennem flere år, og vi er ovenud begejstrede for at udvikle forholdet ved at bringe Audi ind i animationsfilmsverdenen for første gang. Projektet har været en perfekt mulighed for at understrege Audis e-tron-teknologi og give vores heroiske spion, Lance Sterling, hans helt egen signaturbil”, udtaler Erin Williams, Vice President for Marketing Partnerships hos Twentieth Century Fox Film.

Animationsfilmen Spies in Disguise har international præmiere i september 2019. Se den officielle trailer her:

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.