• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. oktober 2018 - Applus Bilsyn

Tjekliste til bilferien i efteråret

Går efterårsferien til Tyskland skal I huske miljømærkerne.

Rigtig mange danskere rejser til Tyskland i efterårsferien. I oktober giver Applus Bilsyn 25 procents rabat på tyske miljømærker. Tjek bilen før du kører. Rigtig mange danskere rejser til Tyskland i efterårsferien. I oktober giver Applus Bilsyn 25 procents rabat på tyske miljømærker. Tjek bilen før du kører.

Applus Bilsyn

Uge 42 markerer startskuddet til efterårsferie i eller gennem Tyskland for tusindvis af danskere. For bortset fra Danmark er Tyskland det sted, hvor danskerne helst kører hen i efteråret.

Tilbud kun i oktober
Nu kan danskere, der kører gennem Tyskland, få 40 kr. onlinerabat hos Applus Bilsyn på et grønt miljømærke til ca. 70 tyske byer.

Tilbuddet gælder i hele oktober måned på Applusbilsyn.dk. Miljømærket sælges også med 33 kr. rabat i Applus Bilsyns 149 synshaller.

“Skal man afsted til Tyskland, er det grønne miljømærke et must. Over 70 tyske byer har en miljøzone for at reducere luftforureningen. Kører man ind i en zone uden et miljømærke, skal man regne med en bøde på 40 euro. Applus Bilsyn sænker i oktober prisen på grønne miljømærker med knap en tredjedel. Så flere får råd til det og undgår en bøde,” siger Per V. Rasmussen, adm. direktør hos Applus Bilsyn.

Faktaboks: Tjekliste til bilferien i efteråret
1. Skal du gennem Tyskland, så køb miljømærke hos Applus Bilsyn og undgå bøde på 40 Euro i omkring 70 større byer. Normalpris: 165 kr. Særtilbud i oktober: 125 kr.

2. Få en fejlforebyggende TilstandsAttest. Få tjekket motoren, bremserne, el-anlægget, tandrem, oliestand, rust og meget andet før afgang. På den måde opdager du svagheder som f.eks. gamle kølerslanger, som bør skiftes inden ferieturen.

3. Sørg for sikkerhed under kørslen. Fjern løst liggende elementer fra bagruden så som tabletter, pc’er eller tasker, så de ikke ryger frem i kabinen ved hårde opbremsninger.

4. Sørg for sikkerhed ved nedbrud. Husk gule refleksveste til alle i familien. Tjek op på om du har vejhjælp eller ej i tilfælde af motorstop. Medbring evt. hotline-telefonnumre og forsikringsdetaljer.

5. Sørg for ro på bagsædet. Har du børn med, og bliver køreturen for lang, kan det være en fordel at have spil, film, tablets eller andet med.
Kilde: Applus Bilsyn

Faktaboks: Kører du til Tyskland? Så husk miljømærket!
Ca. 70 tyske byer har indført miljøzoner, hvor kun biler med et grønt miljøzonemærke (Umweltplakette) må køre ind. Mærket bliver forsynet med bilens indregistreringsnummer og er gyldige i hele bilens levetid. Et miljømærke koster normalt 165 kr. i webshoppen på Applusbilsyn.dk.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.