• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. maj 2018 - Toyota Danmark

Toyota viser vejen ved Royal Run i maj

Ved Royal Run i Århus og København den 21 maj, vil hybridbilen Toyota C-HR vise vejen.

Toyota C-HR viser vejen og tiden, når den kører forrest med ur og højtalere monteret på taget. Toyota C-HR viser vejen og tiden, når den kører forrest med ur og højtalere monteret på taget.

Toyota Danmark
 

Når tusindvis af danskere begiver sig ud på 10 km løberuten ved det storstilede Royal Run i Århus og København 21. maj, vil hybridbilen Toyota C-HR vise vejen – og tiden – når den kører forrest med ur og højttalere monteret på taget. Toyotas engagement i hele Danmarks løbefest i forbindelse med fejringen af Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag sker som led i det partnerskab, Toyota har indgået med Danmarks Idrætsforbund frem til og med OL i 2024 for bl.a. at fremme mobilitet.

 

Følg Toyotaen – og de tusindvis af andre løbere. Så enkelt kan budskabet lyde, når Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund inviterer til hele Danmarks løbefest 21. maj i anledning af Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag. I Århus og København fører hybridbilen Toyota C-HR nemlig feltet an og kører som såkaldt lead car med ur og højttalere monteret på taget.

 

Toyota indgik tidligere på året aftale Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Parasport Danmark om at være ny olympisk og paralympisk partner de næste syv år frem til og med 2024. Målet med aftalen er at skabe endnu bedre forudsætninger for, at danske atleter kan være med helt fremme ved de Olympiske Lege og Paralympiske Lege samt at fremme mobilitet for alle gennem idræt.

 

Engagementet i Royal Run skal ses som led i Toyotas partnerskab med Danmarks Idrætsforbund. Med hybridbiler i spidsen af det kæmpemæssige felt af løbeglade danskere slår Toyota endnu engang budskabet om at hjælpe danske atleter på vej fast.

 

Tidligere har Toyota løftet sløret for oprettelsen af et særligt Team Toyota bestående af danske elitesportsfolk, der alle har eller har haft et mål, der umiddelbart kunne syne umuligt, men som de allerede har opnået eller stadig forfølger intenst.

 

Foreløbig består Team Toyota af kajakroer René Holten Poulsen, speedskater Elena Møller Rigas og para-snowboarder og -atletikudøver Daniel Wagner. De kører alle i hybridbiler fra Toyota og skal være med til at inspirere og motivere danskerne til at forfølge egne umulige drømme og mål for derigennem at blive den bedste udgave af sig selv. Flere danske elitesportsfolk vil blive indlemmet i Team Toyota i de kommende måneder.

 

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.