• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. juli 2015 - Seat Danmark

Seat Ibiza

Den faceliftede SEAT Ibiza – topmoderne teknologi

Den succesfulde model fra Spanien er nu blevet endnu bedre Den succesfulde model fra Spanien er nu blevet endnu bedre

Seat Danmark

Nye effektive motorer
SEAT Easy Connect
Adrætte køreegenskaber
Nye individualiseringspakker


SEAT lancerer den faceliftede Ibiza med en lang række innovative teknologier. Nye motorer, individuelle udstyrsdetaljer, ekstra sikkerhedssystemer og frem for alt, komplet nye muligheder for opkobling og infotainment gør endnu en gang Ibiza til en af de bedste og mest alsidige valgmuligheder i klassen.

Den nye undervogn bringer komforten op på et helt nyt niveau, mens det nydesignede interiør hæver kvalitetslooket og -fornemmelsen endnu mere. På ét område var der dog ikke meget at forbedre – Ibizas emotionelle og dynamiske design er blevet modtaget helt fantastisk godt af kunderne og er en central årsag til at købe den kompakte spanske model.

"Den faceliftede Ibiza, som lander hos forhandlerne i sommeren 2015, vil booste SEATs nuværende succes yderligere. Den er det første eksempel på, hvordan vi "Leoniserer" vores portefølje og anvender den succesfulde opskrift fra Leon til alle modellerne i vores modelrække. Ud over effektivitet, kvalitet og sikkerhed har vi lagt særligt stor vægt på opkoblingsmulighederne. Den nye Ibiza er nu en del af den opkoblede verden," siger Jürgen Stackmann, som er President og CEO hos SEAT S.A.

"Ibiza er SEATs mest succesfulde model med over 5 millioner solgte eksemplarer over hele verden i de seneste 30 år. Med en gennemsnitsalder på 43 har Ibiza en meget ung kundeskare, og andelen er unge kvinder er ligeledes et godt stykke over gennemsnittet."

Opkoblingsmuligheder er en central faktor i dag – og et fokusområde under udviklingen af SEATs modeller. I den faceliftede Ibiza gør det spanske mærke brug af anden generation af sine Easy Connect-infotainmentsystemer. Det nye MediaSystem og navigationssystemet kan også udvides med MirrorLink-funktionen, som giver en perfekt integrering af smartphones i bilens infotainmentsystem.

SEAT kan kobles op med de mest gængse smartphonesystemer.
Full Link-opkoblingen (omfatter MirrorLink, Android Auto og Apple CarPlay) til Easy Connect i den nye SEAT Ibiza betyder, at Ibiza-førerne altid er opkoblede, uanset hvilken smartphone de har, og således kan have fuld opmærksomhed på trafikken.

"Med den faceliftede Ibiza åbner vi et nyt kapitel inden for opkoblingsmuligheder. Vores kunder kan fortsætte deres digitale livsstil, selv mens de kører. Men det vigtigste for os er altid den mest sikre og intuitive betjening af funktionerne,"
siger Dr. Matthias Rabe, som er SEAT Vice President for Research and Development.

"Med dens nye motorer, dens markant mere komfortable, men stadig meget dynamiske og adrætte undervogn og de nye assistentsystemer er Ibiza en af de mest moderne og attraktive valgmuligheder på markedet."

Det udvendige design af Ibiza familien, som omfatter den femdørs Ibiza, den tredørs Ibiza SC Sport Coupé og stationcarvarianten Ibiza ST Sport Tourer, er stadig i en klasse for sig selv, og anerkendes af både kunder og potentielle kunder.

Ændringerne er derfor begrænset til nye forlygter med LED-dagskørelys og de nye lakfarver Moonstone Silver og Chilli Red.

Læs meget mere om bilen her

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.