• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. april 2013 - Renault

Clio med i toppen

Renault Clio er den 6. bedst sælgende bil i marts.

Med et salg på 385 biler i marts, indtager Renault Clio en 6. plads i salgsstatistikken. Med et salg på 385 biler i marts, indtager Renault Clio en 6. plads i salgsstatistikken.

Renault 

Tilbage hos de bedst sælgende
Renault Clio er den 6. bedst sælgende bil i marts måned. En fejl i den officielle salgsstatistik havde dog sendt den helt ud af top 20.

For første gang i mange år er Renault Clio med i top ti i salgsstatistikken. I den officielle statistik fra de danske bilimportører er den imidlertid slet ikke i top 20.

Fejlen skyldes, at Clio er registreret to steder. Et sted som diesel med et salg på 207 og et andet sted som benzin med 178 styks. Men lægger man tallene sammen er der i marts måned solgt 385 Clio – hvilket rækker til en 6. plads. Kigger man på de tre første måneder er Renault Clio også med i top 10. Med et samlet salg af Clio på 917 styks ligger man på en sikker 9. plads.

”Vi var naturligvis lidt forundrede, da vi så tallene og ikke var i top ti. Vi ved jo selv ved, hvor mange vi har solgt, og derfor er det lidt ærgerligt, at vi ikke optræder i den officielle statistik. Statistikken er jo domineret af minibilerne, men faktisk er Clio den næst bedst sælgende i B segmentet, så vi er meget tilfredse”, siger pressechef for Renault Danmark – Søren Hyltoft, der forventer, at man med introduktionen af Renault Clio Sport Tourer i maj måned samlet får den bedst sælgende bil i B segmentet.

Besøg billånsoversigten her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.