• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. marts 2012 - SEAT

SEAT Leon bider fra sig

SEAT bider toppen af prisen på Leon COPA.

SEAT bider toppen af prisen på den veludrustede Leon COPA, der bl.a. kommer med 2-zoners Climatronic, 16” letmetalfælge, fartpilot og specielt COPA-indtræk. SEAT bider toppen af prisen på den veludrustede Leon COPA, der bl.a. kommer med 2-zoners Climatronic, 16” letmetalfælge, fartpilot og specielt COPA-indtræk.

SEAT
 
Tysk teknologi og spansk design
SEAT har fået godt fat i danskerne over de seneste par år. Det skyldes dels at SEAT i Danmark har gjort meget ud af at gøre danskerne opmærksomme på SEAT, dels det unikke DNA med god blanding af tysk teknologi og design fra Barcelona. Nu bider SEAT yderligere fra sig ved at sætte prisen på Leon COPA, den specielle udstyrsmodel, ned med 10.000 kr. og give SEAT Safe gratis med i prisen.

Der er meget fokus på de små biler og pris for øjeblikket. Vi vil gerne sikre, at kunderne også er opmærksomme på, hvor meget man får for pengene blandt vores større, mere familievenlige biler. Med SEAT Leon COPA får man meget, lækker bil for pengene, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

SEAT har tidligere sænket priserne på SEAT Leon med op til 43.700 kr. og lanceret en række udstyrspakker til både Leon, Altea og Altea XL. I SEAT Leon COPA får man bl.a. 2-zoners Climatronic, 16” letmetalfælge, Bluetooth, fartpilot og specielt COPA indtræk med i prisen, der starter ved 218.900 kr. for en 1.2 TSI med 105 hk. 

Søg brugt Leon her på Bilpriser.dk

SEAT Safe giver ekstra tryghed
Udover at sænke prisen bider SEAT i Danmark yderligere fra sig ved også at give købere af den veludrustede SEAT Leon COPA ekstra tryghed med i prisen i form af to års SEAT Safe. 
SEAT Safe giver køberne to års ekstra tryghed oveni garantien på den fabriksnye Leon COPA. Det betyder, at kunderne opnår fire års dækning i hele Europa på alle elektriske og mekaniske komponenter. Det giver bl.a. ro i sindet, hvis man fx skal køre på sommerferie i Europa, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

SEAT i Danmark har i løbet af de sidste par år oprustet med at udvide sit forhandlernet, styrke uddannelsen af medarbejderne, opgradere sine showrooms samt en række andre tiltag, der skal være med til at fastholde den øgede popularitet hos de danske bilkøbere.
SEAT har i dag 30 forhandlere i Danmark, men forventer at have en række yderligere forhandlere på plads i løbet af 2012.

Annoncer din bil gratis på Bilpriser.dk

SEAT Leon COPA kommer med:
16” letmetalfælge, tågeforlygter med statisk kurvelys, elektrisk opvarmede sidespejle, multifunktionsrat, 2-zoners automatisk klimaanlæg (Climatronic), USB/AUX-IN stik + Bluetooth, COPA indtræk, højdejusterbart fører- og passagersæde med lændestøtte
Tilbuddet gælder et begrænset antal biler.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.