• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. februar 2012 - Volkswagen

Danmarkspremiere på CC

Volkswagen CC er en skræddersyet businessbil.

Volkswagen introducere den nye CC til priser startende fra 439.994 kr. Volkswagen introducere den nye CC til priser startende fra 439.994 kr.

Danmarkspremiere på CC
Volkswagen CC introduceres nu i Danmark med væsentligt mere udstyr og til lavere pris.
Den smukkeste Volkswagen til dato kommer nu i en optimeret udgave under navnet Volkswagen CC. Den er en skræddersyet businessbil, der kombinerer coupeéns elegance med limousinens praktiske sans.

Søg brugte biler på Bilpriser.dk

Volkswagen introducerer samtidig nye assistentsystemer i CC. Fx kan man tilvælge systemet Side Assist Plus (incl. Lane Assist), systemet advarer føreren om biler i den blinde vinkel og hjælper via indgreb i styringen med at holde bilen på ret kurs.
Dynamic Light Assist og et kamerabaseret system, der genkender lyssignaler er ligeledes nye muligheder i CC. Slutteligt kan man vælge at få førersædet med massagefunktion i den nye CC.

BlueMotion Technology
Motorprogrammet består af tre benzinmotorer og to dieselmotorer. Dieselmotorerne, der er alle er udstyrede med BlueMotion Technology som standard, det betyder bl.a. start-stop-system og genvinding af bremseenergien, yder hhv. 140 hk og 170 hk. Benzinerne, der også har genvinding af bremseenergien yder hhv. 160 hk, 210 og 300 hk. Sidstnævnte 300 hk 3,6 V6 motor har desuden 4Motion og DSG-gear som standard.

Volkswagen har også på den nye CC sat brændstoføkonomien i højsædet, paradeeksemplet er den 140-hestes TDI-motor, der i kombination med den manuelle gearkasse kører 21,3 km/l og udleder 125 g/km CO2. I lighed med Passat, har man også i Volkswagen CC, støjdæmpet bilen betydeligt. Ingeniørerne har, bl.a. ved at lægge lyddæmpende film på ruderne sænket støjniveauet i kabinen væsentligt.

Sælg din bil på Bilpriser.dk - Det er gratis

Masser af nyt standardudstyr
Designet på den opdaterede Volkswagen CC er i væsentlige træk primært koncentreret om bilens front og bagende. Fronten er blevet mere markant bl.a. med fire gennemgående krom-lameller, der sender tankerne i retning af den noget større Phaeton og fint indlemmer Volkswagen CC i resten af Volkswagen-familien på designfronten. Bagtil skiller de nyudviklede LED-baglygter sig væsentligt ud. Et meget vellykket design har afløst forgængerens mere bløde udformning af baglygterne og giver den nye Volkswagen CC en meget maskulin attitude.

Ud over det optimerede design, har Volkswagen tilføjet en række eksklusivt udstyr til CCs standardudstyrsliste. Volkswagen CC vil fremtidig have både træthedsregistrering, nyudviklede bi-xenon forlygter, statisk kurvelys og LED-baglygter som standard. Også
radio/CD-systemet RCD 310 og Aux-in bliver en del af CCs omfattende standardudstyr. Volkswagen CC får også climatronic, tågeforlygter, sædevarme og elopvarmede sprinklerdyser på standardudstyrslisten. Læderrat, sportssæder, regnsensor og 17" alufælge hører også med...og så er alt dette kun et lille udpluk af alle de mange tilføjelser, den nye Volkswagen CC har fået. Det er desuden helt valgfrit, om man ønsker sin Volkswagen CC med 4 eller 5 sæder.

Lavere pris
Volkswagen introducerede i 2008 Passat CC til priser startende fra 454.000 kr. Helt i tråd med Volkswagens prisstrategi de seneste par år, har man valgt at introducere den nye Volkswagen CC til priser, der starter allerede fra 439.994 kr.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.