• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. august 2011 - Suzuki

Ny Suzuki Swift Sport

Verdenspremiere på den internationale biludstilling i Frankfurt.

Den nye Swift Sport med 136 hk, 6-trins gearkasse, sportsundervogn og en mere aggressiv styling. Den nye Swift Sport med 136 hk, 6-trins gearkasse, sportsundervogn og en mere aggressiv styling.

Suzuki

Ny topmodel
Den seneste Swift generation blev introduceret i efteråret 2010 og har via sit unikke design, høje køreglæde og lave benzinforbrug, haft stor succes lige siden. I Danmark er der fx solgt mere end 2.000 i årets første 7 måneder, hvilket har gjort den til klassens næstmest solgte bil.

Nu benytter Suzuki årets Frankfurt udstilling til at præsentere en ny topmodel i Swift model programmet, Swift Sport. Med udgangspunkt i 3-dørs udgaven af Swift, har Suzukis ingeniører og designere udviklet en sand køremaskine, der skal give ejeren et stort smil på læben. Under motorhjelmen ligger en potent 1.6 liters benzinmotor som yder 136 hk. Læg dertil en specialudviklet 6-trins gearkasse og en sportstunet undervogn og du får en bil med rigtig god vejbeliggenhed og svingegenskaber. Designmæssigt skiller Sport modellen sig bl.a. ud med en større og mere aggressiv frontgrill, en lavere frihøjde, 17” alu.fælge, sideskørter samt tagspoiler. Også inden døre er der arbejdet målrettet med sportstemaet med fx sæder med bedre sidesupport, pedaler i rustfri stål samt gearknop og rat i lækkert læder.

Sporty køreglæde
Den nye Swift Sport skal være med til at videreføre Swifts position som en af miniklassens mest køreglade og sporty biler, og en dansk introduktion forventes i starten af 2012. Priser og udstyrsdetaljer er endnu ikke på plads.

 

 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.