• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. marts 2022 - Mazda

Nyheden Mazda CX-60

Mazda CX-60 har verdenspremiere den 8. marts.

Mazda CX-60 interiør. Mazda CX-60 interiør.

Mazda
 
Den helt nye Mazda CX-60 PHEV har et smukt og dynamisk design, som repræsenterer den seneste udvikling af Mazdas designfilosofi ”Kodo”, der giver bilen et levende udtryk, selv når den holder stille. I sin viderudviklede form er den tilpasset de proportioner, det giver at have en langsliggende frontmotor og baghjulstræk.
 
Det kombineres i Mazda CX-60 med et interiør, der vil give en helt ny oplevelse af ro for føreren såvel som passagererne.

Med udgangspunkt i selskabets japanske baggrund har interiørdesignerne skabt et interiør, der både er elegant og har en meget høj kvalitet, og hvor traditionelt japansk håndværk kombineres med ny teknologi.

Med CX-60 introducerer Mazda for første gang et Kaichô-inspireret interiør. Kaichô udtrykker den harmoni, man kan opnå, når man sætter forskellige materialer og teksturer sammen. I CX-60 er det materialer som ahorntræ, nappalæder og japanske tekstiler. Der er også anvendt en særlig japansk metode kaldet Musubu til at sy tekstiler på instrumentbordet sammen.
Mazda CX-60 har verdenspremiere den 8. marts.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.