• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. oktober 2021 - Aiways

Ny elbil klar som varebil

Den elektriske SUV Aiways U5 fås nu som varebil.

Aiways U5 kommer nu som varebil på gule plader med modelbetegnelsen U5 e-Van til priser fra 248.500 kr. plus moms. Aiways U5 kommer nu som varebil på gule plader med modelbetegnelsen U5 e-Van til priser fra 248.500 kr. plus moms.

Aiways
 
Den elektriske SUV Aiways U5 kan nu leveres som varebil på gule plader til brug for mindre godstransport, budtjenester og håndværkere der ønsker komfortabel transport og muligheden for at tage værktøj og materialer med i varerummet.
 
Aiways U5 e-Van rummer op til 1550 liter bagage og har en lasteevne på 430 kilo ud over føreren. Bilen er godkendt til en anhængervægt på 1500 kilo og 750 kilo med anhænger uden bremse.

Aiways U5 e-Van findes i to udstyrsversioner – en Plus og en Premium. Begge versioner har den fulde sikkerhedspakke som standardudstyr med blandt andet automatisk nødbremse, radarbaseret dynamisk fartpilot og advarsel ved trafik i den blinde vinkel. Begge versioner har desuden 360 graders kamera med mulighed for at vælge forskellige kameravinkler i bilens display.

U5 e-Van Premium har desuden el-betjent bagklap med fodbetjening, panorama soltag, læderindtræk, 19” alufælge og trådløs telefonopladning. U5 e-Van Plus koster 248.500 kr. og U5 e-Van Premium kan leveres til 276.500 kr. – begge beløb plus moms.

Alt sikkerhedsudstyr er standardudstyr på begge versioner, og det eneste udstyr, der ikke er inkluderet i prisen, er sort tagfarve til 4000 kr. plus moms på Premium versionen. Rækkevidden efter WLTP-normen er 410 kilometer på Plus versionen og 400 kilometer på Premium versionen.

Elektriske varebiler på gule plader har deres berettigelse for virksomheder, der ønsker at kunne fratrække bilens moms og moms på diverse driftsomkostninger i virksomhedens momsregnskab.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.