• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. april 2021 - Hyundai

Hyundai klar med nyheder

Hyundai skruer op for strømmen med to nye hybrider.

Hyundai er klar med plug-in hybrid-varianter af de to SUV’er TUCSON og SANTA FE. Begge modeller byder udover turbomotor og firehjulstræk på masser af udstyr. Hyundai er klar med plug-in hybrid-varianter af de to SUV’er TUCSON og SANTA FE. Begge modeller byder udover turbomotor og firehjulstræk på masser af udstyr.

Hyundai

 
Danskerne er blevet glade for plug-in hybridbilen, der med sin kombination af el- og benzinmotor kan gøre hverdagen både grønnere og mere fleksibel. Faktisk er 15% af alle nyregistrerede biler i de første to måneder af 2021 plug-in hybrider, ifølge tal fra brancheorganisationen De Danske Bilimportører. Også biltypen SUV er inden for de seneste år blevet en af de mere populære, og det mærker man også hos Hyundai.

Se vores udbud af billån her på bilpriser.dk
 
”Kombinationen af el og benzin giver god samvittighed for mange af vores kunder, og vi er glade for, at vi nu kan tilbyde endnu flere kilometer på el til de miljøbevidste danske familier derude. Både TUCSON og SANTA FE Plug-in Hybrid har fået en ekstra energiindsprøjtning med en 1.6 T-GDi benzinmotor, 265 hk og firehjulstræk, og så må de begge trække op til 1.350 kg”, siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.
 
SUV-klassiker som plug-in hybrid
Med TUCSON som plug-in hybrid kan man køre op til 62 kilometer (estimerede rækkevidde) på el, hvilket giver god mulighed for at pendle på arbejde eller køre en tur i byen på ren strøm. TUCSON Plug-in Hybrid tilbydes i fire udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced samt N Line, der alle har en 1.6 T-GDi benzinmotor med automatgear, 265 hk og firhjulstræk. 
 
I Pure-varianten får man  8” touchskærm med trådløs Apple CarPlay og Android Auto, adaptiv fartpilot, bakkamera, Bluetooth, 2-zonet klimaanlæg, LED-kørelys, shift-by-wire-gearvælger, halogenforlygter med bifunktion til nær- og fjernlys, automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefunktion, automatisk skiltegenkendelse, eCall, aktiv vognbaneassistent med følgefunktion og 19” alufælge. Denne variant fås fra 309.955 kr.

Vurder gratis din nuværende eller kommende bil på bilpriser.dk
 
Udover ovenstående udstyrsliste byder Essential-varianten også på 10.25” digital instrumentering, varme i rat og forsæder, baksensor og LED-kombinationsbaglygter. Ved denne udstyrsvariant starter priserne på 324.995 kr.
 
Med TUCSON Plug-in Hybrid Advanced får man ekstra luksus for pengene med stor touchskærm i samme størrelse som digital instrumentering altså 10.25”, 3-zonet klimaanlæg, Bluelink, som gør det muligt at forvarme bilen via en app, LED-forlygter til nær- og fjernlys og aktiv blindvinkel-sensor udover ovenstående udstyrsliste. Advanced-varianten fås fra 359.995 kr. 
 
Den såkaldte N Line-version har en ekstra sportslig og stram fremtoning – både på ydersiden og i interiøret og starter fra 374.995 kr.
 
Meget konkurrencedygtige beskatningspriser
TUCSON er oplagt som firmabil og med den nye TUCSON melder Hyundai sig for alvor også ind i kampen på firmabilsmarkedet med en særlig lav beskatningsgrundlag. For eksempel fås TUCSON Plug-in Hybrid Essential  fra 289.995 kr. i beskatningsværdi og TUCSON Advanced fra 309.995. Begge med automatgear,  firehjulstræk og 265 hk.
 
Luksus-hybrid for hele familien
Hyundais  største og mest luksuriøse SUV i Danmark fås nu som plug-in hybrid. SANTA FE kører op til 54 km (estimerede rækkevidde) på el og fås med 7 sæder som standard og masser af udstyr. Bilen giver en oplevelse af luksus, hvor der er kælet for detaljen. Den fås i to udstyrsvarianter: Essential  fra 469.995 kr. og Advanced fra 509.995 kr. Begge har en 1.6 T-GDi benzinmotor med automatgear, 265 hk, firehjulstræk og masse af udstyr og sikkerhed. 
 
Attraktiv beskatning
Med de to nye plug-in hybrider melder Hyundai sig for alvor ind i kampen på firmabilsmarkedet med et særligt lavt beskatningsgrundlag. For eksempel fås TUCSON Plug-in Hybrid Essential fra 289.995 kr. i beskatningsværdi og TUCSON Advanced fra 309.995. Begge med automatgear, firehjulstræk og 265 hk.
 
Også SANTA FE Plug-in Hybrid er blevet mere tilgængelig som firmabil med god plads til både arbejde og familieture. For eksempel fås Essential-versionen, som er usædvanligt godt udstyret fra 429.995 kr. i beskatningsværdi, mens Advanced-versionen fås fra 469.995 kr. Begge har plads til syv personer, automatgear, firehjulstræk og 265 hk.
 
TUCSON Plug-in Hybrid vil være tilgængelig hos de danske forhandlere i foråret, mens SANTA FE Plug-in Hybrid forventes lanceret i løbet af sommeren 2021, men begge kan allerede nu forudbestilles.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.