• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. december 2020 - BMW

BMW vinder priser

BMW vinder flere populære Awards.

Christoph Grote, Senior Vice President Digital Car, BMW Group. Christoph Grote, Senior Vice President Digital Car, BMW Group.

BMW

Læserne af “Auto Bild”, ”Computer Bild” samt “auto, motor und sport” har givet BMW topkarakterer for sine innovative digitale løsninger og førerassistentsystemer.
BMW’s fokus på transformation og digitalisering har igen i år givet flere internationale priser. Læserne af de respekterede magasiner har givet en særlig ros til BMW’s innovative opkoblingsmuligheder og digitale tjenester samt integrationen af smartphone og den intuitive betjening.

BMW Digital Key toppede ranglisten i dette års Connected Car Awards 2020, præsenteret af Auto Bild og Computer Bild. Den smartphone-baserede digitale bilnøgle gør det nemt og sikkert for bilejeren at låse og låse bilen op. Ejeren kan også sende en digital nøgle til op til fem andre personer. Hvis husstanden inkluderer yngre og uerfarne chauffører, kan den digitale nøgle begrænses med for eksempel nedsat maksimal hastighed og acceleration samt volumen på musikken.

Mere end 11.000 af de læsere, der har afgivet deres stemmer i Car Connectivity Awards 2020 - som auto, motor und sport står bag - har bedømt BMW 3-serien til at være bilen med de mest innovative opkoblingsmuligheder i "Connected Cars"-kategorien. BMW 3-serien er den første model, der er udstyret med den stemmestyrede BMW Intelligent Personal Assistant baseret på det digitale operativsystem BMW Operating System 7.0. En anden feature er Remote Software Upgrade, som gør det muligt at opdatere software i bilen trådløst.

Ligeledes høstede BMW Driving Assistant Professional flest stemmer fra læserne i "Driver Assistance Systems Safety"-kategorien. Assistentpakken indeholder funktioner som Steering og Lane Control Assistant, herunder også den nye Active Navigation og Emergency Lane Assistant. Assisted View gør det muligt at få vist funktionen af de enkelte assistentsystemer i realtid i instrumentbordet gennem 3D-visualisering af det omkringliggende område.

Christoph Grote, Senior Vice President Digital Car hos BMW Group, udtrykker sin glæde over priserne: "På vegne af BMW vil jeg gerne takke alle de involverede læsere for de tre priser. For os repræsenterer disse påskønnelser den bedste belønning og motivation – frem for alt, fordi det er læserne, der har stemt. Dette tillidsvotum bekræfter os i, at vi er på vej i den rigtige retning, og vi vil fortsætte med at gøre alt, hvad vi kan, for at glæde vores kunder igen og igen."

Den løbende udvidelse af konnektiviteten hen imod en digital fremtid er – sammen med automatiseret kørsel – et af de centrale aktivitetsområder, hvorigennem BMW Group driver sin strategiske transformation af den fremtidige mobilitet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.