• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. september 2020 - Ford

Den bedst sælgende personbil

Kuga Plug-in Hybrid stjæler markedet for 3. måned i træk.

Kuga Plug-in Hybrids salgsstærke sommer placerer den på en tredjeplads over bedst sælgende personbiler i Danmark for året med 4.122 solgte enheder. Kuga Plug-in Hybrids salgsstærke sommer placerer den på en tredjeplads over bedst sælgende personbiler i Danmark for året med 4.122 solgte enheder.

Ford


Ford Kuga Plug-in Hybrid har hver måned i sommerperioden været den bedst sælgende personbil overhovedet i Danmark. Salget har medvirket til, at Ford gennem de seneste måneder samlet set har været en klar nr. 1 på personbiler, og Kuga Plug-in Hybrid forventes at slå salgsrekorden som den bedst sælgende Ford på et kalenderår i dette årtusind.
 
Kuga Plug-in Hybrid er af flere motorjournalister udråbt som det klart bedste bilkøb i Danmark lige nu takket være dens storhittende kombination af forførende design, komfortable køreegenskaber, velfungerende hybridsystem, brede vifte af førerassistanceteknologier og ikke mindst den skarpe pris.
 
Og salgstallene viser, at de danske bilejere er enige. Kuga Plug-in Hybrid er nemlig sommerens klart bedst sælgende bilmodel i Danmark tre måneder i træk fra juni 2020 til og med august 2020. Kuga Plug-in Hybrids salgssucces har samtidig løftet Ford til at være det mest solgte personbilsmærke i landet overhovedet i både juli og august.

Allerede i juni, blot få måneder efter dens lancering, kom Kuga Plug-in Hybrid øverst på salgsskamlen over personbiler med 745 solgte enheder*.

I juli havde salgsudviklingen fortsat himmelflugt, der igen førte til en førsteplads i statistikken på personbiler. Her endte Kuga Plug-in Hybrid med hele 1.688 solgte enheder og en markedsandel på 8,9 procent*.

Kuga Plug-in Hybrids imponerende salgsstime har tilmed strakt sig gennem august med 1.533 solgte enheder, svarende til en markedsandel på 8,71 procent*.
Kuga Plug-in Hybrids salgsstærke sommer placerer den på en tredjeplads over bedst sælgende personbiler i Danmark for året med 4.122 solgte enheder i alt per 1. september 2020*.

Og salget stopper ikke her. Ford har samme forventninger til Kuga Plug-in Hybrid i årets resterende måneder. Ford Danmark har derudover også fået tildelt ekstra produktion på Fords fabrikker og kan dermed fortsat levere Kuga Plug-in Hybrid til interesserede kunder inden årsskiftet.

Næsten hver anden plug-in-hybrid er en Kuga
Kuga Plug-in Hybrids høje salgstal har bidraget betydeligt til plug-in-hybridernes stigende popularitet på det seneste. I alt blev der registreret 2.464 plug-in-hybrider i august, og plug-in-salget udgjorde dermed 14 procent af det samlede personbilssalg, svarende til en stigning på 655,8 procent sammenlignet med august sidste år. Heraf har mere end hver anden solgte plug-in-hybrid i august 2020 været en Kuga Plug-in Hybrid*.

Derudover har Kuga Plug-in Hybrid også været den klart bedst sælgende plug-in-hybrid år til dato. Her ligger Kuga suverænt på førstepladsen med 4.122 indregistrerede enheder per 1. september 2020 med mere end 3.000 enheder ned til andenpladsen, svarende til en markedsandel på hele 43,14 procent. Altså har tæt på hver anden solgte plug-in-hybrid i år været en Kuga Plug-in Hybrid.

Kurs mod historisk salgsrekord
Kuga Plug-in Hybrids skyhøje salgstal har kurs mod at slå Fords egen danske rekord for antal solgte personbiler af en enkel model på et kalenderår. Det kræver, at antallet af solgte Kuga Plug-in Hybrid når op over de 5.965 stykker, som den daværende Ford Mondeo opnåede i 2001. Ford Danmark har en klar forventning om, at Kuga Plug-in Hybrid slår rekorden.

”Med Kuga Plug-in Hybrid har vi ramt markedet på det rigtige tidspunkt. Den er skarpt prissat, den har lækkert design, masser af plads til hele familien, og som SUV byder den på et godt udsyn over trafikken. Og så kan den jo køre både på benzin og ren strøm, som er praktisk og billigt for alle dem, der kan klare turen til arbejde udelukkende på strøm med god samvittighed. 

Kuga Plug-in Hybrids popularitet viser med al tydelighed, at danskerne er klar til plug-in-hybrider, som vi ser som den ideelle overgang til elbiler. Vi håber naturligvis også på, at politikerne vil give fortsat incitament til at vælge bil med tanke på miljøet, så kunderne kan føle sig trygge i deres valg mod en bedre fremtid,” udtaler Frank Skjærbæk Pedersen, Ford Danmarks administrerende direktør.

Kunder kan stadig nå at opleve og købe den populære Kuga Plug-in Hybrid, når Ford denne weekend blænder op for Hybrid Weekend. Arrangementet løber af stablen den 5. og 6. september hos alle landets Ford-forhandlere. Læs mere om arrangementet på Fords hjemmeside.

* Kilde: De Danske Bilimportører, bilstatistik.dk.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.