• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. juni 2020 - Seat

Danske priser på ny Leon

Se priserne på den helt nye og opgraderede SEAT Leon.

Den oprindelige lancering af SEAT Leon skulle være i uge 21, men blev rykket til august, hvilket betyder at den allerede står klar hos de fleste forhandlere til en prøvetur. Den oprindelige lancering af SEAT Leon skulle være i uge 21, men blev rykket til august, hvilket betyder at den allerede står klar hos de fleste forhandlere til en prøvetur.

SEAT

Den nye SEAT Leon har et sportsligt design, lækkert udstyr og masser af køreglæde, som lægger op til et brag af en velkomstfest hos de danske SEAT-forhandlere. Men af respekt for corona-situationen bliver danmarkspremieren mere afdæmpet end normalt.

Åbent hus-weekenden er erstattet af en hel introduktions-uge i uge32 , hvor kunderne kan opleve den nye SEAT Leon individuelt, og hvor der er god tid til at rengøre bilerne mellem prøveturene.

Til gengæld står nyhederne i tæt kø hos fjerde generation af SEATs mest populære model, der udover et stærkt design stiller med nyt komfortudstyr, nye assistentsystemer og ny motorteknologi. F.eks. har den nye eTSI-motor mild-hybrid-teknologi, som sparer brændstof og mindsker CO2-udledningen.

Leon 5D 1.0 TSI 90 hk Reference til 214.990 kr.

Den mest prisvenlige Leon 5D er en 1.0 TSI 90 hk Reference til 214.990 kr., og merprisen for stationcaren Sportstourer med et bagagerum på hele 620 liter er 10.000 kr. Trods den lave pris har modellen både vigtige sikkerhedsassistentsystemer og dejligt komfortudstyr – f.eks. Front Assist inkl. Lane Assist, fartpilot med fartbegrænser, opvarmet rat, klimaanlæg, KESSY-nøglefri start og infotainmentsystemet Media System Plus med 8,25” skærm.

Vil man have yderligere udstyr – og kraftigere motor – er næste udstyrsniveau Style, som derudover byder på bl.a. 16” alufælge, el-justerbare og opvarmede sidespejle samt sportskofanger. 1.5 TSI 150 hk 5D Style koster 244.990 kr., mens man for 259.990 kr. – bare 15.000 kr. ekstra – får en 1.5 eTSI 150 hk DSG 5D Style, som har både mild-hybrid-teknologi og et 7-trins DSG-automatgear med shift-by-wire. Teknologien overfører førerens valg elektronisk til gearkassen, og derfor er den gamle DSG-gearvælger, der ligner en gearstang, erstattet af en lille gearvælger, som optager minimal plads mellem forsæderne.

Luksusudgaven Xcellence og sportsmodellen FR har begge bl.a. adaptiv fartpilot, 10” skærm med navigation, 10,25” digitalt cockpit, parkeringssensorer bag og trådløs SEAT Full Link med Apple CarPlay. Derudover har Xcellence KESSY Advanced-nøglefri betjening. Motorerne – og priserne – til topudstyrsniveauerne er de samme: 1.5 TSI 150 hk koster 274.990 kr., 1.5 eTSI 150 hk DSG koster 289.990 kr., og 2.0 TDI 150 hk DSG koster 304.990 kr. Ligesom hos Reference og Style er merprisen for Sportstourer 10.000 kr.

Mange muligheder for innovativt ekstraudstyr

Listen med ekstraudstyr fortsætter, hvor listen med standardudstyr stopper. Der er f.eks. Wrap-around ambient light til 3.400 kr., hvor LED-lyset smyger sig elegant langs kanter og paneler i kabinen. Safe & Driving L med trafikskiltegenkendelse, Side og Exit Assist samt Exit Warning til 8.300 kr. giver ekstra sikkerhed til både fører, passagerer og medtrafikanter. F.eks. advarer Exit Warning føreren, hvis vedkommende er ved at åbne sidedøren, så en cyklist eller en bil kører ind i den. Full LED inkl. dynamisk blinklys, velkomstlys i sidespejlene og velkomstceremoni i baglygterne koster fra 11.250 kr. Når man tilvælger Full LED til Xcellence eller FR, får man samtidig det flotte og markante LED-lys fra baglygte til baglygte. Sidst, men ikke mindst giver BEATS audio inkl. 9 højtalere og bassbox til 6.950 kr. garanti for STOR lyd.

Vil du vide mere om den nye SEAT Leon.
Det samlede overblik over privatleasingpriser, standardudstyr og ekstraudstyr får man på seat.dk, ligesom SEAT-forhandlerne glæder sig til at fortælle mere om den nye SEAT Leon. Den oprindelige lancering af den næste generation af SEAT Leon skulle være i uge 21, men blev rykket til august, hvilket betyder at den nye SEAT Leon allerede står i show room i de fleste forhandlere klar til en prøvetur.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.