• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. juni 2020 - MINI

MINI’s største opgraderes

Ny MINI Countryman: MINI’s største opgraderes.

Produktionen af de nye MINI Countryman modeller starter i juli. Sidst på året kommer modellen også i den vildere John Cooper Works-udgave. Produktionen af de nye MINI Countryman modeller starter i juli. Sidst på året kommer modellen også i den vildere John Cooper Works-udgave.

MINI

Den seneste generation af MINI Countryman blev lanceret i 2017 som den kompakte og alsidige familiebil med de traditionelle MINI kendetegn. Nu er det tid til en opgradering af både teknik og design.

MINI Countryman har været en pioner siden den første generation blev lanceret i 2010. Med den første model med en længde på over fire meter, fire døre, stor bagklap, fem sæder og mulighed for firehjulstræk, kørte MINI direkte ind i et nyt segment. Med ekstra plads og det arketypiske layout af MINI med "et hjul i hvert hjørne", trives MINI Countryman lige så godt på grus, som den gør på små snoede veje i det danske landskab. Den seneste generation har i den grad fastholdt positionen som den kompakte og alsidige familiebil med det traditionelle MINI udtryk. MINI Countryman tegner sig nu for næsten 30 procent af det globale salg af det britiske mærke.

Små detaljer – stor betydning

MINI’s karakteristiske designudtryk har altid været kendetegnet ved detaljerne. Den nye MINI Countryman er baseret på den traditionelle opskrift, men har fået en række nye designelementer, der adskiller den fra sin forgænger.

Den nye front er primært kendetegnet ved skarpere linjer i kofangeren og et mere sporty udtryk. Både de vandrette og lodrette linjer er tydeligt mere synlige. Kølergrillen er opdateret, og bag lygteglassene i forlygterne er der også ny teknologi. LED-forlygter med en række funktioner er nu standard. Den nye MINI Countryman kan også leveres med adaptive LED-forlygter, hvor lyset automatisk tilpasser sig forskellige kørselssituationer og modgående trafik.

Set bagfra viser bilen synligt den britiske arv med de specielle baglygter i ”Union Jack”-design. På den opdaterede kofanger genkendes de skarpe linjer fra forenden af bilen.
Interiøret er også opgraderet med nye funktioner, både synlige og usynlige. Sportsrattet er nu standard i alle modeller, og infotainment-systemet har fået nyt indhold. Mest slående er den nye digitale instrumentering bag rattet. Den 5" store skærm kan opgraderes til en 8,8" touchskærm på instrumentbrættet, hvis det ønskes.

Som for enhver MINI, er mulighederne utallige for personlig tilpasning af bilen gennem et bredt spektrum af farver og tilbehør.

Bredt udvalg

I Danmark kommer MINI Countryman fra starten i tre forskellige udgaver.
MINI Cooper Countryman med en trecylindret benzinmotor på 136 hk, MINI Cooper S Countryman med en firecylindret benzinmotor på 178 hk samt plug-in-hybrid udgaven MINI Cooper SE Countryman ALL4 med firehjulstræk. Den samlede motoreffekt på plug-in-hybriden er 220 hk. Batteriet har en kapacitet på 9,6 kWh, hvilket giver en elektrisk rækkevidde på op til 52 km (WLTP). 0-100 km/t klares på 6,8 sekunder og topfarten er 196 km/t.

Pakkepris

MINI har gennem den seneste tid med gode erfaringer struktureret udstyrsniveauerne i tre alternativer. ”Essential” er den fine basismodel, ”Experience” byder på en god blanding af forskelligt ekstraudstyr, mens ”Maximize” praktisk talt har alt ekstraudstyr inkluderet.
MINI Cooper Countryman “Essential”: kr. 365.630
MINI Cooper S Countryman “Essential”: kr. 451.000
MINI Cooper SE Countryman ALL4 ”Essential”: kr. 444.200

Den perfekte følgesvend

”Den nye MINI Countryman er en fleksibel følgesvend både i byen og på landet og vi ved, at vores kunder værdsætter premium-kvaliteterne i bilen. I de nordiske lande udgjorde modellen over 40 procent af salget sidste år. Det er plug-in-hybriden, som er et førstevalg for rigtigt mange kunder, både som privatbil og firmabil”, siger Anders Brocknäs, chef for MINI i Norden.

Produktionen af de nye MINI Countryman modeller starter i juli. Sidst på året kommer modellen også i den vildere John Cooper Works-udgave.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.