• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. februar 2020 - Hyundai

Kort leveringstid i 2020

Hyundai er favorit hos danskerne, når der skal købes elbil.

Både IONIQ plug-in hybrid og IONIQ electric har for nyligt fået et facelift, der bl.a. byder på nye sikkerheds-funktioner. Både IONIQ plug-in hybrid og IONIQ electric har for nyligt fået et facelift, der bl.a. byder på nye sikkerheds-funktioner.

Hyundai

Salget af elbiler og plug-in hybridbiler er næsten firdoblet fra 2018 til 2019, og Danmarks 2. mest solgte elektriske bil sidste år var fra Hyundai. Efterspørgslen på de mere miljøvenlige biler har tidligere betydet lange ventetider. Men 2020 byder på markant kortere leveringstid på de populære elbiler KONA electric og IONIQ electric, lyder det fra Hyundai Danmark.

Salget af elbiler er i det seneste år steget markant, viser tal fra De Danske Bilimportører. Fra 1.545 solgte elbiler i 2018 til hele 5.524 i 2019. Tallene viser også, at Hyundai står bag den 2. mest solgte elektriske bil i Danmark. Med markedets bredeste udvalg af elbiler står Hyundai bl.a. bag den emissionsfri Hyundai IONIQ, der i to år i træk er blevet kåret som den mest miljøvenlige bil af Europas største bilistorganisation ADAC, og KONA Electric med en rækkevidde på op 449 km på en opladning, som den mest solgte elektriske SUV i Danmark. Indtil nu har man på grund af den store popularitet kunnet opleve længere leveringstid på de to modeller. Men det bliver der lavet om på i 2020, lyder det fra Hyundai Danmark.

Kort leveringstid i 2020

Hyundai Danmark har rustet sig til et nyt år, der måske slår salgsrekorden på elbiler fra 2019. I 2020 får forhandlerne større tilgang af elbiler, så både Hyundai IONIQ og KONA Electric fremadrettet kan leveres inden for blot et par måneder.

”Vi kan se, at danskerne har fået øjnene op for vores el- og plug-in hybridbiler. Vi har tidligere oplevet lang ventetid – i nogle tilfælde helt op til 12 måneder. Det er ærgerligt, når danskerne i så høj grad sætter miljøet først, så skal leveringstiden også følge med. I 2020 vil vi nu have en leveringstid på kun 1-2 måneder. Og det er vi enormt glade for,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

Både IONIQ plug-in hybrid og IONIQ electric har for nyligt fået et facelift, der bl.a. byder på nye sikkerheds-funktioner. Begge modeller tilbydes i to forskellige udstyrsvarianter: Trend og Premium - og priserne er henholdsvis 259.995 kr. og 279.995 kr. – uanset om man vil have den som plug-in hybrid eller elbil, mens KONA electric starter ved blot 249.995 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.