• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. oktober 2019 - Toyota

Første stik til ny Toyota RAV4

Den nye Toyota RAV4 har taget danskerne med storm.

Toyota har løftet sløret for, at den mest kraftfulde udgave af RAV4 nogensinde får verdenspremiere på biludstillingen Los Angeles Auto Show 2019 i november. Toyota har løftet sløret for, at den mest kraftfulde udgave af RAV4 nogensinde får verdenspremiere på biludstillingen Los Angeles Auto Show 2019 i november.

Toyota

Den nye Toyota RAV4 har taget danskerne med storm og er på vej mod dens bedste salg nogensinde i Danmark i løbet af et år. Toyota hviler dog ikke på laurbærrene, men løfter nu sløret for en helt ny udgave af RAV4, der samtidig også bliver den mest kraftfulde udgave i modellens 25-årige historie. Der er tale om en såkaldt opladningshybrid – også kendt som plug-in hybrid – der får verdenspremiere på biludstillingen Los Angeles Auto Show i november.

Danskerne er faldet pladask for den nye Toyota RAV4 og i særdeles for hybridudgaven. Der er her i oktober således leveret næsten 2.000 nye RAV4 i Danmark siden introduktionen først på året., hvilket svarer til en stigning på 53 procent sammenlignet med samme periode i fjor. Dermed tordner RAV4 ind som årets foreløbig tredjemest solgte Toyota i Danmark kun overgået af danskerbilerne Yaris og AYGO og med retning direkte mod alle tiders salgsrekord for modellen i Danmark.

Tre ud af fire har i årets første ni måneder valgt hybridudgaven af RAV4, der enten kan fås med forhjulstræk med 218 hestekræfter eller med firehjulstræk med 222 hestekræfter. Der er dog mere spændende nyt på vej til RAV4, og noget som i fremtiden vil kunne give RAV4-salget et yderligere boost.

Toyota har nemlig netop løftet sløret for, at den japanske mobilitetsgigants mest kraftfulde udgave af RAV4 nogensinde får verdenspremiere på biludstillingen Los Angeles Auto Show 2019 i november. Det sker i form af en såkaldt opladningshybridbil – eller plug-in hybrid – som er kendetegnet ved at have et noget større hybridbatteri end en almindelige hybridbil, og som derfor også kan lades op med ladestik og dermed har en væsentlig længere rækkevidde på ren el.

Helt præcist hvornår den nye og kraftfulde RAV4 Plug-in bliver introduceret, hvor kraftfuld den bliver, og bilens rækkevidde på ren el, må vi dog stadig vente lidt endnu på at få at vide.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.