• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. april 2019 - Toyota

Toyota navngiver ny varebil

Toyota afslører navn på ny kompakt varebil.

Flere detaljer om den nye Toyota PROACE CITY – herunder motorspecifikationer, udstyrsvarianter samt dimensioner vil blive offentliggjort i forbindelse med verdenspremieren. Flere detaljer om den nye Toyota PROACE CITY – herunder motorspecifikationer, udstyrsvarianter samt dimensioner vil blive offentliggjort i forbindelse med verdenspremieren.

Toyota

Toyotas nye kompakte varebil, der fra slutningen af i år skal produceres i samarbejde med PSA-koncernen, bliver navngivet Toyota PROACE CITY. Det står klart her en lille måned inden verdenspremieren på varebilsudstillingen i Birmingham i England sidst i april.

Den nye varebil fra Toyota er baseret på Peugeot Partner, Citroën Berlingo og Opel Combo, som for nylig blev kåret både som Årets Varebil i Europa 2019 og senest som Årets Varebil i Danmark 2019.

Toyota løfter nu sløret for navnet på sin nye, kompakte varebil, der får verdenspremiere 30. april ved varebilsudstillingen Commercial Vehicle Show 2019 i Birmingham i England. Navnet er PROACE CITY og vil være med til at give Toyota et stærkt kort på hånden i en af de mest populære varebilsklasser.

Med PROACE CITY føjer Toyota dermed en ny model til den varebilsfamilie, som blev stiftet for syv år siden ved introduktionen af den noget større kassevogn med navnet PROACE. Siden har Toyota introduceret en helt ny generation af kassevognen PROACE, der blev lanceret i 2016, og som vandt Årets Varebil i Danmark 2017.

Den nye lillebror, PROACE CITY, vil styrke Toyotas tilstedeværelse over for virksomheder, der har brug for et kompakt og samtidig både fleksibelt, rummeligt og økonomisk attraktivt køretøj, der er let at manøvrere rundt både i og uden for byerne.

Mens kassevognen Toyota PROACE bliver produceret på PSA-koncernens fabrik Sevelnord i det nordlige Frankrig – kun et stenkast fra Toyotas Yaris-fabrik – skal PROACE CITY bygges side om side med Peugeot Partner, Citroën Berlingo og Opel Combo i Vigo i det nordvestlige Spanien.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.