• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. december 2018 - BMW

BMW 8-serie Cabriolet

BMW smider endnu en trumf på bordet i luksussegmentet.

Den helt nye BMW 8-serie Cabriolet. Den helt nye BMW 8-serie Cabriolet.

BMW

BMW smider endnu en trumf på bordet i luksussegmentet med lanceringen af den helt nye BMW 8-serie Cabriolet i marts måned. Bilen præsenterer det ypperste inden for design og æstetik, og giver en fuldblods køreoplevelse under åben himmel for fire personer.

Himmelsk køreoplevelse
Den elektriske kaleche kan åbnes og lukkes på 15 sekunder ved kørsel op til 50 km/t. Soft-top’en kommer som standard i sort, men kan også bestilles med sølveffekt.
Hvis solen brænder på en varm sommerdag, har de standardmonterede lædersæder en teknologi, som minimerer refleksioner fra solen. Er det derimod en kølig efterårsdag, kan man vælge den integrerede varme i nakkestøtterne. Sammen med vindskærmen sikrer det en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Sportslige gener
Ved lanceringen kan der vælges mellem to varianter: BMW M850i xDrive Cabriolet med 530 hk, 750 Nm og acceleration fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder samt BMW 840d xDrive Cabriolet med 320 hk, 680 Nm og acceleration fra 0-100 km/t på 5,2 sekunder. Begge varianter har ottetrins Steptronic sportsautomatgearkasse og BMW’s intelligente firehjulstræk, xDrive.

Modellen er udviklet sideløbende med BMW 8-serie Coupé, BMW M8 og BMW M8 GTE racerbilen, som blandt andet deltog i 24-timers løbet i Le Mans. Resultatet er et lavt tyngdepunkt, letvægtskonstruktion med aluminium, magnesium og kulfiberforstærket plast (CFRP) samt optimeret aerodynamik. Adaptiv M affjedring og integral aktiv styring er standard.

M sportsdifferentiale er standard på M850i og kan bestilles til 840d.

Individuel kørestil
Cabrioleten er skabt til både langdistancer og racerbane, og Driving Experience Control giver mulighed for en individuel opsætning af bilen, så køredynamikken kan optimeres efter forhold, vejr og temperament. Til den lidt mere komfortable kørestil, kan der vælges mellem ADAPTIVE mode, COMFORT eller ECO Pro med coasting-funktion.

Hvis man derimod ønsker en mere dynamisk skarphed, vælges der enten SPORT eller SPORT+.
Bilen har et omfattende standardudvalg af assistentsystemer, herunder fjernlysassistent, kollisionsadvarsel, vejbaneassistent, advarsel for påkørsel bagfra, aktiv fartpilot samt parkeringsassistent. Derudover er Head-Up Display og BMW Live Cockpit Professional også standard.

Tallet 8
Hos BMW har tallet 8 altid stået for emotionelt og sportsligt design i luksusklassen. Tænk bare på BMW Z8 - som blev produceret mellem år 2000 og 2003, og blandt andet var med i James Bond filmen ”The World Is Not Enough” - BMW 8-serie Coupé, som blev produceret mellem år 1989 og 1999 samt den nuværende BMW i8 Coupé og BMW i8 Roadster. Seneste medlem i det eksklusive selskab er BMW 8-serie Coupé og nu også snart den nye BMW 8-serie Cabriolet.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.