• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. oktober 2018 - Hyundai

Se prisen på Hyundai KONA

Så er der danske priser på Hyundai KONA electric.

Hyundai er også klar med en dieseludgave af den populære SUV på det danske marked. Hyundai er også klar med en dieseludgave af den populære SUV på det danske marked.

Hyundai

Hyundai Danmark er nu klar med priserne på KONA electric, der tilbydes med hele to forskellige batteripakker. Priserne er knivskarpe og begynder ved kun 269.995 kr. Med lidt held kommer de første KONA electric til Danmark inden nytår.

Efter mindre end ét år på markedet kommer Hyundai KONA nu med en vigtig og bæredygtig tilføjelse til programmet i form af en eldrevet udgave. KONA electric kommer med to forskellige batteripakker på henholdsvis 39,2 kWt og 64 kWt. Udstyret med en højkapacitets 64 kWt lithium-polymer batteripakke, kan KONA electric køre op til 482 km på en opladning. Vælger man udgaven med 39,2 kWt, er rækkevidden op til 312 km. Begge tal er målt efter den nye og strengere WLTP-norm.

”Forhåndsinteressen for KONA electric har været stor, og det forstår vi godt. Ikke alene kombinerer KONA electric en imponerende rækkevidde med en rummelig SUV-stil. Den markerer sig også særdeles stærkt rent prismæssigt med priser fra blot 269.995 kr. for udgaven med 39,2 kWt,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark.

Pris og sikkerhed i top

KONA electric kommer i to udstyrsvarianter: Trend og Premium. Allerede fra standardudgaven, Trend, er der automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, vognbaneassistent, træthedsregistrering, Lane Following Assist, 7” touchskærm, Supervision Cluster med 7” LCD- farveskærm, parkeringssensorer både foran og bagpå, bakkamera, Bluetooth, adaptiv fartpilot, bakspejl med automatisk nedblænding, Blind Spot Detection, klimaanlæg, elruder både for og bag, varme i forsæder og rat, førersæde med elektrisk lændestøtte, Smart Key med start/stop-knap og tagræling.

Vælger man Premium, som kun fås med et batterisystem på 64 kWh, er der skruet yderligere op for udstyret. Udover det allerede nævnte udstyr, byder Premium bl.a. også på 8” display med DAB+, Head Up display med automatisk skiltegenkendelse, Krell-lydsystem med subwoofer, som er garant for en stærk lydoplevelse, sæder i kunstlæder med varme/køling i forsæderne, trådløs opladning af mobiltelefon, highbeam assist, Bi-LED-forlygter samt LED-baglygter og statisk kurvelys plus meget mere.

Som alle andre Hyundai- personbiler leveres KONA electric med landets bedste garanti på fem år uden kilometerbegrænsning. Yderligere er der hele 8 års garanti på højspændingsbatteriet, dog maksimalt 200.000 km.

KONA nu også som diesel

KONA electric bliver dog ikke den eneste tilføjelse til modelprogrammet. Allerede i løbet af oktober kommer der nemlig en dieseludgave af den populære SUV på det danske marked. Der er tale om én dieselmotor på 1.6-liter, der fås i to udgaver – med enten 115 hk eller 136 hk. Sidstnævnte fås kun med DCT-gearkasse.

Allerede fra standardversion, Life, er der automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse. Nødbremsen består af et kamera i forruden og en radar i fronten, der registrerer trafikken foran bilen, og systemet advarer, hvis man bør bremse. Bremser man ikke, vil bilens egne sikkerhedssystemer tage over og nedbremse bilen. Dertil kommer aktiv vognbaneassistent, træthedsregistrering, Hill assist, Bluetooth, fartpilot, varme i forsæder samt rat, el-indstillelige sidespejle med varme og LED- blink og meget mere.

Med Trend vil der bl.a. også være 7” touchskærm, klimaanlæg, bakspejle med automatisk nedblænding, regnsensor, tagrællinger, Blind Spot Detection samt baksensor og -kamera.

Premium har yderligere 8” touchskærm, Bi-LED forlygter og LED baglygter med statisk kurvelys samt fjernlysassistent, Premium-lydsystem og otte højtalere fra den amerikanske lydspecialist Krell, Head Up Display med hastighedsinformation plus meget mere.

Priser på KONA electric:
•    KONA electric Trend med 39,2 kWt batteripakke                                                              fra 269.995 kr.
•    KONA electric Trend med 64 kWt batteripakke                                                                 fra 299.995 kr.
•    KONA electric Premium med 64 kWt batteripakke                                                           fra 339.995 kr.

Priser på KONA diesel:
•    KONA diesel Trend 1.6. CRDi Life med 115 hk                                                                     fra 195.995 kr.
•    KONA diesel Trend 1.6 CRDi med 136 hk                                                                              fra 229.995 kr.
•    KONA diesel Premium 1.6 CRDi med 115 hk                                                                        fra 259.995 kr.
•    KONA diesel Premium 1.6 CRDi med 136 hk, DCT-gearkasse og 2wd                         fra 289.995 kr.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.