• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. september 2018 - Suzuki

Ny Swift Sport til Danmark

Den nye Suzuki Swift Sport får premiere i september.

I midten af september rammer den nye Suzuki Swift Sport dansk asfalt med 140 turboheste, alt i udstyr og en prislap på 224.990 kroner. I midten af september rammer den nye Suzuki Swift Sport dansk asfalt med 140 turboheste, alt i udstyr og en prislap på 224.990 kroner.

Suzuki

Tredje generation af Suzuki Swift Sport står skarpere end nogensinde. Det gælder i såvel motorisering som i udstyr og sikkerhed. Men også i det ydre og i kabinen er der skruet op for udstrålingen, så modellen fremtræder som en særlig model i Swift programmet.

Optimeret 140 hk turbomotor

Bag den forlængede sportsfront gemmer sig en optimeret udgave af Suzukis Boosterjet-motor på 1,4 liter. Den yder 140 HK og har et maksimalt moment på 230 Nm ved 2.500 til 3.500 o/m. Motoren er koblet sammen med en 6-trins manuel gearkasse, hvor skiftene ligger tæt. Og med den kraftige turbomotor er der overskud i alle gear.

Den nye Swift Sport er 80 kg lettere end sin forgænger og er dermed endnu mere væver og hurtig i svingene. Også når det går ligeud, er der flotte præstationer. Sprintet fra 0 til 100 km/t kan klares på 8,1 sek., og topfarten er 210 km/t.

Drivlinjen er sat op til at spille sammen med Sport-undervognen, der er forbedret og forstærket med blandt andet Monroe-støddæmpere, stivere torsionsbagaksel samt kraftigere bremser og krængningsstabilisator.

Stærk udstråling

Designet har fået et boost med en ny og mere aggressiv ”snude” med ny kølergrill og ny kofanger med skarpere linjer samt skørter i carbon-look hele vejen rundt. Og hækken er karakteristisk med lakeret tagspoiler, carbon-look skørt og dobbelt udstødning.

I kabinen er der dybe bucketsæder og et lækkert læderrat. Interiøret signalerer sport med røde kantsyninger på sæder og rat samt Swift Sport logo i stoleryggene. Det røde sportstema ses også i instrumentpanelet, i dørsiderne og ved midterkonsollen.

Indtrykket fuldendes af særlige 17-tommers alufælge i sort/sølv-design, og går man 'all in', kan der vælges en Champion Yellow-lakering, som er inspireret af den Swift, der deltog og vandt i JWRC rally-serien.

Alt i udstyr og sikkerhed
Swift Sport modellen står klar i startboksen med alt i udstyr. Det indebærer f.eks. fuld LED-lyssætning, automatisk nødbremse (med bil- og fodgængergenkendelse), aktiv fartpilot og vognbaneassistent med force-back, hvor føreren får hjælp til at holde bilen inden for vejstriberne.

Også komfortudstyret er i top med bl.a. nøglefri adgang, trykknap-start, klimaanlæg, spejle med varme og fold-ind-funktion, teleskopjustering af rat samt el-ruder for og bag. Standard er også multimediecenteret, der omfatter 7-tommers skærm, DAB+ radio, Bluetooth, bakkamera, navigation, Apple CarPlay og Android Auto Connectivity.

Introduktion medio september

Den nye Swift Sport leverer sportslige køreegenskaber, gode præstationer og en overfyldt udstyrsliste til en skarp prislap på 224.990 kroner. Og den er klar til at levere morskab på snoede landeveje såvel som god komfort på motorvejen fra midt i september måned, hvor der er dansk introduktion hos Suzuki forhandlerne.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.