• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. februar 2018 - Ford Motor Company

Chariot Pendler Service

Chariot Pendler Service nu i Europa: Fire første ruter i London

Chariot skal sikre bedre pendlerbustransport i London, for folk der bor i områder med ringere offentlig transport Chariot skal sikre bedre pendlerbustransport i London, for folk der bor i områder med ringere offentlig transport

Ford Motor Company

Chariot Pendler Service nu i Europa: Fire første ruter i London letter rejsen for pendlere 

  
Chariot lancerer sin første europæiske pendlerbusstransport i London. 14 minibusser med aircon, wi-fi og tilladelse til at køre i busbaner dækker fire ruter. Transporten reserveres med Chariots app, der er målrettet til at dække de første og sidste kilometer i pendlernes transportbehov. Chariot er for dem, der bor i områder, med ringere offentlig transport.

Efter lanceringer flere steder i USA åbner Chariot nu en daglig pendleservice i London for at gøre det lettere at komme omkring i byen.
Den nye service er til byboere, der bor i områder, hvor den offentlige transport ikke er så fintmasket. Ved at forbinde med knudepunkter og nærmeste undergrundsstationer bliver det hurtigere og mere komfortabelt at tilbagelægge de første og sidste kilometer af rejsen med Chariot.
 
Åbn indlejrede medier i webbrowseren 
Lanceringen i London startede i denne uge med fire Chariot-ruter, der at supplerer byens eksisterende kollektive transport.
"Selvom London har en god offentlig transport, så kan den daglige pendling stadig være lidt af en kamp for nogle. Chariot kan give borgerne en pålidelig, sikker og billig transport, "siger Sarah Jayne Williams, direktør, Ford Smart Mobility, Europe.
 
Efter en grundig analyse har Chariot designet fire ruter i London, der skal forbinde pendlere, der bor i de tætbefolkede områder, med det eksisterende transportnet. Ruterne bygger dermed bro mellem en række hurtigt voksende bykvarterer og seks knudepunkter i London: Clapham Junction, North Greenwich, Abbey Wood, Kennington, Vauxhall og Battersea Park; og bringer pendlere på deres videre rejse på Victoria Line, Northern Line, London Overground, National Rail - samt Thames River Boat Services og Emirates Cable Car
Efter først-til mølle principet er tjenesten frem til den 14. februar gratis for rejsende, der blot skal benytte kuponkoden HELLOLDN ved betaling. Med et månedkort koster rejser fra 1,60 £, mens en enkeltrejse koster 2.40 £.
 
Ruterne er: 
Battersea Bullet, derbetjener det netop åbnede Battersea Power Station-kvarter og Nine Elms-området (der endnu ikke fuldt forbundet med transport-knudepunkterne) og forbinder videre til til Victoria Line, i Vauxhall og Northern Line, Kennington.
 
Wandsworth Wanderer forbinder borgerne nye områder med nybyggeri, som Riverside Quarter-komplekset i Wandsworth, med Clapham Junction, hvilket giver mulighed for at skifte til National Rail, London Overground og Gatwick Express
 
Nuxley Navigator vil skabe forbindelse mellem de stadigt mere populære boligområder Belvedere og Nuxley Village til Abbey Wood Station og National Rail-tjenester til London Bridge, samt den kommende Elizabeth Line 
 
Shooters Hill Shot forbinder boligområderne i Royal Borough of Greenwich med metrostationen North Greenwich for nem adgang vestover til Canary Wharf og det centrale London og østover til ExCeL og City Airport samt nærliggende større attraktioner.
 
De brændstoføkonomiske minibusser vil i spidsbelastningsperioderne køre i pendulfart op til seks gange i timen. De 14 shuttle busser med plads til 14 passagerer udstyret med aircondition, wi-fi og bagagenet vil kunne benytte rutens busbaner. Udvalgte ruter har kørestolsadgang og chauffører, der er uddannet til at hjælpe passagerer med særlige behov.
 
Chariot benyttes med en smartphone app, hvor det er muligt at søge efter en nærliggende rute til det nærmeste transportknudepunkt, hvorefter App’en finder derefter det nærmeste opsamlingssted. Passagererne kan også reservere sæde og i realtid følge bussens position. Busserne kører i myldretiden fra mandag til fredag.
Ud over den nye pendler service undersøger Chariot også mulighederne i virksomheds- og chartertransport i London, og virksomheden er desuden akkrediteret Living Wage Employer af Living Wage Foundation. Her har Chariot på frivillig basis forpligtet sig til, at alle, der arbejder for Chariot (direkte eller indirekte ansatte), oppebærer en minimums timeløn på 10,20 £, hviket er betydeligt højere end det lovbestemte minimum.
 
London er den sjette by i rækken af byer, hvor Chariot opererer. Chariot er i San Francisco, New York, Seattle, Columbus og Austin. Bustjenesten har potentialet til at blive en del af løsningen på problemer med trafikpropper og smog, og kan samtidig bygge bro i transportnettet. Samlet driver virksomheden 108 daglige ruter, og planlægger yderligere ekspansion til andre byer både i USA og internationalt.
 
"Byer over hele verden er plaget af af stigende trafik- og miljøproblemer," siger Marcy Klevorn, President, Ford Mobility. "Ford bidrager til løsningen ved at udvikle mobilitetsløsninger - som f.eks. Chariot - der er målrettet de særlige udfordringer som rejsende har de steder, hvor der er huller i transportnettet. Med Chjariot kan de fuldføre de første og de sidste kilometer på rejsen."
 
 
Chariot London er det seneste Ford Europe initiativ til at fremme udviklingen af intelligente mobilitetsteknologier. I løbet af 2018 søsætter Ford også en flåde på 20 plug-in hybrid Transit Custom varevogne i den britiske hovedstad som led i "Cleaner Air for London"-initiativet, som er støttet af Transport for London. London er også hjemstedet for Ford Smart Bench netværket, et samarbejde med Strawberry Energy, samt hjemsted for det første europæiske Ford Smart Mobility Innovation Office i Here East i London. Siden 2013 har Ford samarbejdet med Deutsche Bahn for at levere bildeletjenester i Tyskland og bidrog ydermere sidste år med 3.200 FordPass udlejningscykler til i Köln og Düsseldorf.
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.