• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. maj 2017 - Dacia

Dacia billetter revet væk

Dacia holder picnic på Egeskov Slot søndag den 11. juni.

Sidste år var de 3300 billetter til Dacia Picnic udsolgt på fire dage. I år blev de 3600 billetter revet væk på 10 timer. Sidste år var de 3300 billetter til Dacia Picnic udsolgt på fire dage. I år blev de 3600 billetter revet væk på 10 timer.

Dacia

3600 gratis billetter til årets Dacia Picnic på Egeskov Slot den 11. juni blev revet væk. 10 timer efter at tilmeldingen blev åbnet for alle Dacia ejere, kunne man hos Dacia i Danmark melde alt udsolgt.

Hos Renault Danmark, der jo også er Dacia importør, kan direktør Anders Gadsbøll ikke helt får armene ned. Den 4. udgave af Dacia Picnic er nemlig ikke alene vokset til dobbelt størrelse på bare fire år– den er også blevet udsolgt på rekordtid.

”Vi åbnede for tilmeldinger den 2. maj kl. 12.00, og allerede om aftenen var der udsolgt af alle 3600 pladser, mens knap 400 allerede var røget på venteliste. Så vi må virkelig sige, at Dacia Picnic på rekordtid er blevet en kæmpe succes i Danmark, ” siger Anders Gadsbøll.

I alt forventer Dacia i Danmark, at omkring 900 Dacia biler finder vej til parkeringsarealet ved Egeskov Slot, hvor portene åbnes eksklusivt for Dacia ejerne kl. 10.00. Programmet begynder med velkomst kl. 11, og så er der ellers fri adgang til alle parkens faciliteter.

Udover en gratis stor grill buffet, kaffe og kage, vil der være topunderholdning på scenen. Men hvem der kommer forbi i år – det er en hemmelighed indtil de står på scenen. Desuden kåres igen i år Danmarks Flotteste Dacia baseret på billeder sendt af ejerne.

Sammen med Dacia Klub Danmark udvælges et finalefelt på tre biler, der udstilles på dagen, og vinderen kåres om eftermiddagen.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.