• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. april 2017 - FDM

Thomas Skov kørte fra alle

Thomas Skov kørte fra Felix og Gulddreng.

 Syv kendte kørte race på FDM Jyllandsringen til åbningen af Danmarks bedste motorsportsserie. Foto: FDM Syv kendte kørte race på FDM Jyllandsringen til åbningen af Danmarks bedste motorsportsserie. Foto: FDM

FDM

Thomas Skov kørte sig til en sejr over Jimilian, Felix Smith og Saseline, da syv kendte danskere kørte race til åbningen af Danmarks bedste motorsportsserie. Gulddreng blev til sanddreng, da han kørte af banen, men han har fået smag for race og regner med comeback.

Det var tæt løb, da syv kendte danskere dystede mod hinanden i et kendisløb til åbningen af Danmarks bedste motorsportsserie på FDM Jyllandsringen. Thomas Skov trådte speederen i bund og kørte med sejren, det på trods af, at Felix Smith havde klaret sig bedst under træningen, og derfor startede forrest i løbet. Rapperen Jimilian kom på en andenplads, mens favoritten Felix Smith måtte se sig tilfreds med en flot tredjeplads.

”Det var skide sjovt at køre derude. Pokalen er bare prikken over i’et. Så alt i alt, så det var det bare sjovt. Jeg var nervøs for Felix Smith, men da han så spandt rundt, og han var overtændt – det skal man ikke være. Så derfor vandt jeg,” siger Thomas Skov om sin sejr.

Selv om Felix Smith var ærgerlig over at have rykket sig fra en første til en tredjeplads, afskrækker det ham ikke fra at sidde bag rattet i en racer. 

”Det var rigtig sjovt at køre derude, men også vildt frustrerende, fordi jeg bliver alt for ivrig. Det skulle jeg lige have ventet med at blive i første omgang. Mit mål var top tre, men det er selvfølgelig ærgerligt, når man starter som nummer et, men det var heldigvis min egen skyld. Jeg ville rigtig gerne have slået Thomas Skov, men det kom ikke til at ske,” siger Felix Smith.

Gulddreng var en favorit blandt publikum, og både store og små skulle have taget billeder med ham på dagen. Gulddreng startede da også stærkt ud og kørte sig fra en syvende til en tredjeplads, men endte i sandet i en overhaling på vej mod andenpladsen.

”Det var rigtig sjovt, lige ind til det ikke var sjovt længere. Det gik godt, jeg fik en god start, så jeg er sikker på, at Thomas Skov og Felix Smith har pillet ved mine bremser. Jeg gør det bedre næste år. Der vinder jeg. Det vil jeg godt garantere,” siger Gulddreng.

Placeringer:
1.    Thomas Skov
2.    Jimilian
3.    Felix Smith
4.    Saseline
5.    Cana Buttenschøn
6.    Maibritt Watt
7.    Gulddreng

Det sagde de kendte efter løbet:

Saseline
”Jeg følte slet ikke, vi nåede at komme i gang før det var ovre. Man har lyst til at køre mere, for adrenalinen kører bare. Og så er jeg enormt stolt over at være den første pige og, jeg slog Gulddreng”.

Jimilian
“Det var rigtig sjovt. Men jeg blev snydt for sejren. Jeg vil bare være nummer 1. Men jeg fik andenpladsen og det er fint, vi er søde nok. Nu kan jeg tage pokalen med i byen og sige til damerne, at jeg er nummer 2, men du er min nummer 1”.

Cana Buttenshøn
”Det var mega fedt. Monster sjovt. Jeg kørte virkelig meget hurtigere i dag, og jeg troede meget mere på, at det nok skulle gå. Og var det fedt at ligge så tæt, jeg troede, det ville være farligt, men det var bare fedt, for så kunne jeg følge efter nogen og se, ah okay, jeg kan godt køre så hurtigt her. Men jeg ville gerne have overhalet noget før, men jeg turde ikke, og det skulle jeg have gjort. Men jeg slog Gulddreng”.

Majbrit Watt
”Det var sjovere i går end det var i dag. Jeg føler bare, jeg havde slået hjernen fra. Jeg kunne godt have kørt en smule mere forsigtigt i stedet for at overkøre, jeg kørte jo ud i sandet. Så skulle jeg også have knaldet speederen i bund i starten og have fået en hurtigere start. Men det var sjovt”.

Gulddreng
”Det var rigtig sjovt lige ind til det ikke var sjovt længere. Det gik rigtig godt, jeg fik en god start. Jeg er sikker på, at Thomas Skov og Felix Smith har pillet ved mine bremser. Jeg gør det bedre næste år. Der vinder jeg. Det vil jeg godt garantere”.

Felix Smith
“Det var rigtig sjovt at køre derude, men også vildt frustrerende, fordi jeg bliver al for ivrig. Det skulle jeg lige have ventet med at blive i første omgang. Jeg kørte i pit som nummer 2, men jeg endte som nummer tre. Mit mål var top tre, men det er selvfølgelig ærgerligt, når man starter som nummer et, men det var heldigvis min egen skyld. Jeg ville rigtig gerne have slået Thomas, men det kom ikke til at ske. Vær søde at invitere os igen næste år, please!”.

Thomas Skov
Det var skide sjovt at køre derude. Pokalen er bare prikken over i’et. Så alt i alt, så det var det bare skide sjovt. Jeg var nervøs for Felix, men da han så spandt rundt, og han var overtændt – det skal man ikke være. Så derfor vandt jeg.

Fakta om kendisløbet:

- Syv kendte kører race mod hinanden
- De kører i specialbyggede racerbil med 240 hestekræfter
- Først kører de kendte i 10 minutter, herefter er der førerskifte, og en professionel kører i 10 min.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.