• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. april 2017 - Dacia

Dacia fylder fire år

Dacia fejrer 4 års fødselsdag med Åbent Hus.

Søndag den 30. april er der Åbent Hus hos Danmarks 47 autoriserede Dacia forhandlere. Her fejres det nemlig, at Dacia fylder fire år. Søndag den 30. april er der Åbent Hus hos Danmarks 47 autoriserede Dacia forhandlere. Her fejres det nemlig, at Dacia fylder fire år.

Dacia

For fire år siden så Danmark et nyt bilmærke – Dacia. Siden introduktionen er det gået stærkt, og i et hårdt marked har Dacia kæmpet sig frem i rækkerne. Og det skal fejres med rigtig gode fødselsdagstilbud hele tre uger i træk og med et brag af Åbent Hus.

Når man fylder fire år har man både lært at kravle, man har lært at gå, og man har sågar også lært at løbe. Og i Dacia i Danmark, der lige om lidt fylder fire år, løber man stærkt. På blot fire år har Dacia i Danmark etableret sig som et rigtigt bilmærke med modeller til både erhverv og private kunder.

I alt er der solgt over 13.000 Dacia de seneste fire år, og de eksisterende kunder er meget loyale. Det ses hvert år, når Dacia - ejerne inviteres til Dacia Picnic på Egeskov Slot. I år er der plads til 3600 deltagere, og hvis det går som det plejer, er der ”udsolgt” på mindre end en uge. 

Men til alle de, der endnu ikke har købt en Dacia, er der nu en rigtig god grund til at købe en.
Alle privatkunder og firmaer, der underskriver en slutseddel i kampagneperioden fra 24. april til og med 14. maj, får gratis fire års Dacia Care kontrakt – altså en udvidet garanti samt service- og reparationsaftale inkl. 60.000 km. Tilbuddet gælder alle modeller og har en værdi på op til 19.400 kroner.

Dacias finansielle samarbejdspartner Santander støtter op om fødselsdagen med en særlig variabel kampagne-rente på kun fire procent på et Blanco SAFE lån i hele kampagneperioden. Herved kan man spare helt op til 9000 kroner på eksempelvis en Duster 1.5 dCi Black Shadow 4x2 i forhold til den normale rente.

Men det er søndag den 30. april, at det hele kulminerer. Her er der nemlig Åbent Hus hos Danmarks 47 autoriserede Dacia forhandlere fra kl. 11.00-16.00. Mon ikke der er dækket op med lagkage?

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.