• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. marts 2017 - SsangYong

SsangYong Koranto 2017

SsangYong præsenterer den nye Koranto i Geneve.

Salget i Europa begynder efter planen i andet kvartal i år og i Danmark lanceres bilen i maj. Salget i Europa begynder efter planen i andet kvartal i år og i Danmark lanceres bilen i maj.

SsangYong

•    Korando SUV stiller op med et friskt, nyt design
•    Stilfuld SUV med højtydende dieselmotor og træk-kapacitet
•    Markant kølergrill og forlygtedesign er en del af det nye SsangYong-"look" 

Korando SUV er markant forbedret i 2017 med et stilfuldt nyt design, og nyt udstyr.

Bilens front har fået et helt nyt look med nye designdetaljer, som fremhæver bilens robuste karakter. De nye detaljer omfatter en markant ny kølergrill og et nyt forlygtedesign, ligesom det nu bliver muligt at tilføje frontkamera på udstyrs listen.

Salget i Europa begynder efter planen i andet kvartal i år og i Danmark lanceres bilen i maj.

Den nye Korando SUV er designet til familier, med en aktiv livsstil, og den vil tiltrække dem, som kræver en bil, der kan håndtere mere end de fleste. Korando må trække en anhænger på 2 ton og med den kraftige 2,2 liter dieselmotor på 178 hk mangler der aldrig trækkraft.
 
En robust SUV med et maskulint udtryk. Dét kendetegner den nye Korando, hvis overordnede design med ny, moderne formgivning tilfører bilen en selvsikker, eksklusiv og markant profil såvel ved almindelig landevejskørsel som ved terrænkørsel.

Det nye frontdesign skaber et robust og kraftfuldt look, hvor den slanke, brede kølergrill strækker sig helt ud i hvert hjørne og smelter sammen med de nydesignede forlygter, hvilket resulterer i en harmonisk og smuk linjeføring. Kørelys med 11 LED-pærer med kraftigt lys og separate linser giver et eksklusivt indtryk og forbedrer udsynet, ligesom det fuldender den nye SsangYongs signaturimage.

Bagest er designet yderligere forbedret, og bagkofangeren er fremhævet, idet den nu er tofarvet. Samtidig sikrer de dobbelte afgangsrør et mere barskt og sportsligt offroad-image.

Pladsen i kabinen er også forbedret i 2017, hvor føreren nyder godt af ekstra komfort i form af et nyt rat. Rattet er ergonomisk designet og føles særligt komfortabelt, når man griber om det, ligesom betjeningselementer til audiosystemet og fartpiloten nu bekvemt er integreret i rattet.

Desuden fremstår instrumentpanelet nu med et mere luksuriøst og sportsligt udtryk med nye velafstemte materialer og kromdetaljer såvel som et geometrisk nopret mønster på instrumentpanelet og kulfibermønster på dørlisterne.

Den nye Korando kan udstyres med kameraer for og bag. De sætter føreren i stand til at overvåge blinde vinkler rundt om køretøjet under parkering eller ved kørsel med lav hastighed.

Man kan vælge mellem et 7" farvedisplay med en spejlende funktion, som sikrer forbindelse mellem displayet og en smartphone eller et HDMI-kabel og TomTom 7"-navigation: begge understøtter visning af videokamera, håndfri Bluetooth og iPod-forbindelsesmuligheder.

Kabinen er blandt de største i sin klasse, og i tillæg til de komfortable sæder med plads til indtil fem voksne er der mulighed for et helt fladt gulv for passagerer på anden sæderække, ligesom sæderne på anden sæderække er udstyret med hældningsfunktion og varme(tilvalg), så der er mulighed for komfortabel hvile - selv på lange køreture. Der er også asymmetrisk nedfældning af sæderne (60/40), og de fældes helt ned i niveau med gulvet for større fleksibilitet under transport af varer og passagerer.

Den nye Korando drives af en turboladet, 2,2-liters dieselmotor, og den kan kombineres med enten en 6-trins manuel gearkasse eller 6-trins Aisin-automatgear (ekstraudstyr), som sikrer dynamiske gearskift, komfortabel kørsel og livlig acceleration. Bilen kan fås med enten forhjulstræk eller et intelligent on-demand-system med firehjulstræk, som forvandler den til det ultimative fritidskøretøj.

Priser i Danmark endnu ukendt.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.