• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. februar 2017 - Thule

Gadget til skientusiaster

Thule vinder pris for ny gadget til skientusiaster.

Thule SnowPack Extender blev for første gang vist frem på ISPO-messen i München den 5. til 8. februar og forventes tilgængeligt i butikkerne fra oktober 2017. Thule SnowPack Extender blev for første gang vist frem på ISPO-messen i München den 5. til 8. februar og forventes tilgængeligt i butikkerne fra oktober 2017.

Thule
 
Thule modtager pris
Thule har modtaget den prestigefyldte ISPO Award – Seal of Quality, der præmierer de mest nyskabende produkter inden for vintersports- og outdoor-industrien.
 
Hvert år præmierer ISPO ekstraordinære produkter med den såkaldte ISPO Award – Seal of Quality. I år tilfalder prisen i kategorien skitilbehør Thule SnowPack Extender, som er en ny skiholder til bilen. Prisuddelingen er hvert år genstand for stor opmærksomhed, idet ISPO er verdens største fagmesse inden for vintersport- og outdoor-industrien, ligesom ISPO Award er branchens mest eftertragtede pris.
 
Produktet med navnet Thule SnowPack Extender er en holder til ski og snowboards, som gør af- og pålæsning markant lettere. Det sker ved hjælp af et rack, som glider ud imod modtageren ved tryk på en knap. Dermed er det ikke nødvendigt at læne sig i retning af bilen med risiko for skader på både udstyr og bil til følge. Thule SnowPack Extender er særligt velegnet for SUV’er og andre høje kørertøjer, men kan bruges til alle biltyper.
 
Skiholderen har et aerodynamisk design og opbevarer ski og snowboards sikkert og stilfuldt. Ved hjælp af store, lettilgængelige knapper er det muligt at åbne og lukke racket, uanset om man bærer handsker eller ej. Ydermere er ski og snowboards beskyttet med ultrabløde gummiarme for at undgå skader på både udstyr og bil, ligesom selve racket naturligvis kan låses for at undgå tyveri. Thule SnowPack Extender er blevet gennemtestet både i testcenter og under naturlige forhold og overholder alle sikkerhedsstandarder.
 
Thule SnowPack Extender blev for første gang vist frem på ISPO-messen i München den 5. til 8. februar. Produktet forventes at være tilgængeligt i butikker fra oktober 2017.
 
ISPO Award – Seal of Quality bliver hvert år uddelt på baggrund af vurderingerne fra en uafhængig, international jury. I år er blandt andre designere, forretningsudviklere og atleter at finde i juryen. Alle med tilknytning til outdoor-branchen.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.