• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. december 2016 - Audi

Wolfgang Ullrich skifter job

Dieter Gass afløser Wolfgang Ullrich hos Audi Motorsport.

Dieter Gass afløser Wolfgang Ullrich som Head of Audi Motorsport. Dieter Gass afløser Wolfgang Ullrich som Head of Audi Motorsport.

Audi

Pr. 1. januar 2017 overlader Head of Audi Motorsport, Wolfgang Ullrich (66) roret til Dieter Gass (53) efter 23 år på posten. Wolfgang Ullrich bliver hos Audi i en rådgivende funktion i 2017.

I starten af 2012 overtalte Wolfgang Ullrich Dieter Gass til at komme tilbage til Audi med det formål at forberede Dieter Gass til at overtage posten som Head of Audi Motorsport efter ham. Efter fem år sammen hos Audi Motorsport er tiden nu kommet til, at Dieter Gass bliver den nye Head of Audi Motorsport og overtager ansvaret for alle fabriksstøttede aktiviteter, der på nuværende tidspunkt omfatter Formel E og DTM.

“Dieter Gass skal føre Audi Motorsport gennem den kommende transformation og fortsætte med at skrive Audis succeshistorie i motorsport”, siger Wolfgang Ullrich. ”Han kender Audi Motorsport som få. Fra november 1994 til marts 2001 arbejdede han her som ingeniør – først med super touring biler og efterfølgende med sports prototyper. Senere har han haft ledende stillinger i Formel 1 i 11 år. I den periode har han indsamlet værdifuld viden, som Audi Motorsport har draget fordel af, siden han kom tilbage i 2012. Efter et år som Head of Racing Commitments og fire år som Head of DTM, tager han nu det næste omhyggeligt planlagte skridt. Jeg vil assistere ham i en rådgivende funktion men vil ikke være en del af den operationelle side af virksomheden. Jeg ved, at Audi Motorsport's aktiviteter vil være i gode hænder hos Dieter Gass.”

“De fodspor, som Wolfgang Ullrich har sat, er meget store,” udtaler Dieter Gass. ”Han har stået i spidsen for Audi Motorsport i 23 år og er krediteret for enestående resultater gennem årene. Ud over den globale udvikling af partnerteams og utallige mesterskaber i super touring motorløb, skiller de 13 sejre i 24 timers Le Mans og talrige DTM titler sig ud som varige milepæle. Værd at nævne er også udviklingen af Audi customer racing samt flytningen af Audi Motorsport til det moderne Competence Center Motorsport i Neuburg, der er designet til nutiden krav. Karrierer som hans er meget sjældne i motorsport.”

“Jeg har virkelig nydt mine 23 år i spidsen for Audi Motorsport,” siger Wolfgang Ullrich. ”Vi har fejret mange succeser, og jeg har haft mulighed for at arbejde sammen med mange dygtige mennesker, som jeg gerne vil benytte chancen til at takke. Det samme gælder for vores teams og partnere. Bestyrelsen har troet på os selv gennem svære tider, og jeg mener, vi har gjort os fortjente til denne tillid ved at hente store sejre og mesterskabstitler hjem.”

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.