• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. november 2016 - Audi

Fleksibel mobilitet fra Audi

Kør Audi Q5 om vinteren og A5 Cabriolet om sommeren.

Kør Audi Q5 om vinteren og A5 Cabriolet om sommeren og book det hele online – Audi Danmark lancerer nu mobilitetskonceptet Audi select. Kør Audi Q5 om vinteren og A5 Cabriolet om sommeren og book det hele online – Audi Danmark lancerer nu mobilitetskonceptet Audi select.

Audi

Audi select er et mobilitetskoncept, hvor man for en periode på 12 måneder vælger to Audi personbiler, som man har i seks måneder af gangen. Konceptet er ”all inklusive” dvs. inkl. forsikring, ejerafgift, Audi mobilitetsservice og vinterdæk, så der er intet at bekymre sig om.

Konceptet har kørt som pilotprojekt på det tyske marked, og Danmark er det andet land i verden, som nu indfører dette Audi koncept. ”For Semler Gruppen, som Audi Danmark er en del af, er det vigtigt at markere, at vi har meget fokus på den digitale tidsalder og løbende tilpasser os kundernes ændrede digitale adfærd samt fremtidige mobilitetsformer”, udtaler Lars Kornelius, direktør for Audi Danmark. ”Vi ser Audi select som et perfekt supplement til det klassiske udbud i form af salg eller leasing af biler.”

Semler Gruppen er også importør af Ducati motorcykler, så derfor bliver der fra foråret 2017 ligeledes mulighed for at tilføje en Ducati motorcykel i sommerhalvåret til sine to valgte biler via Audi select.

Book online
Lars Kornelius fortsætter: ”Vores kunder er travle mennesker, der i høj grad er åbne over for nye former for mobilitet, og med dette koncept kommer vi dem i møde.” Det hele foregår online på audi.dk/select, så kunden kan sidde derhjemme og vælge mellem forskellige modeller og se priser på, hvad den faste månedlige betaling bliver ved forskellige sammensætninger af biler – når det passer kunden. Inden for de næste par måneder vil man også kunne klare betalingen online. Efter bestillingen kan man se frem til, at man ca. 3 uger senere skal hente sin bil hos en af de 8 Audi forhandlere. Her får man naturligvis en grundig gennemgang af bilen, ligesom hvis man havde købt eller leaset en Audi på almindelig vis.

Spændende muligheder
”Hos Audi ser vi det både som et skridt imod fremtidig mobilitet og en mulighed for kunden for at prøve spændende biler i en kort periode, uden risiko, men med masser af oplevelser og køreglæde. Så faktisk kan man prøve nogle biler i 12 måneder, som man måske ellers ikke normalt ville købe eller lease i en længere periode.”
Audi select programmet indeholder modeller fra Audi A3 Cabriolet og opefter, og de er alle med automatgear, relativt store motorer og højt udstyrsniveau såsom xenon-lygter med LED kørelys, MMI navigation mv.

Selvom konceptet først lige er blevet lanceret, har den første kunde allerede meldt sig og tegnet en aftale. Kunden har valgt en Audi A6 allroad i de første 6 måneder og en Audi Q5 i de efterfølgende måneder til en pris på 12.500 kr. alt inklusiv pr. måned i 12 måneder. Men hvis man f.eks. vælger at køre Audi A4 via programmet nu, og til foråret vælger en Audi A3 Cabriolet, så starter priserne ved 8.000 kr. pr. måned i 12 måneder. På audi.dk/select kan man derudover se priser på lige præcis den sammensætning, man ønsker.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.