• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. september 2016 - Porsche

Porsche Macan Turbo

Mere ydelse, nye bremser og en mere sportslig undervogn.

Macan Turbo med Performance-pakke kan bestilles allerede nu. I Danmark koster den nye topmodel 1.728.787 kr. inklusive moms og landespecifikt udstyr. Macan Turbo med Performance-pakke kan bestilles allerede nu. I Danmark koster den nye topmodel 1.728.787 kr. inklusive moms og landespecifikt udstyr.

Porsche

I sin egenskab af sportsvognen i segmentet for kompakte SUV'er har Macan siden sin lancering sat nye standarder, når det gælder køredynamik.

Og nu går Porsche endnu et skridt videre: Med Performance-pakken bliver Macan Turbo til modelrækkens nye topmodel, og den begejstrer med forbedrede præstationer, endnu større adræthed og endnu mere emotionalitet.

Den 3,6-liters V6-motor med biturboladning leverer 440 hk efter opgraderingen. Det er 40 hk mere end Macan Turbo, hvilket gør den til den nye topmodel. Sprinten fra 0 til 100 km/t tager nu kun 4,4 sek. (-0,4 sek.), og accelerationen slutter først ved 272 km/t (+6 km/t). Det maksimale drejningsmoment kommer op på 600 Nm (+50 Nm) og er til rådighed for føreren i et bredt omdrejningsområde mellem 1.500 og 4.500 omdr./min.

Det øger også trækkraften: Mellemaccelerationen fra 80 km/t til 120 km/t nedsættes til 2,9 sek. i Sport Plus-indstillingen (-0,2 sek.). Brændstofforbruget (i henhold til NEDC) for den nye Macan-topmodel ligger på mellem 10,3 km/l og 10,6 km/l afhængigt af de monterede dæk.

Macan Turbo med Performance-pakke har ikke kun en højere motorydelse, den har også et nyudviklet bremsesystem, den regulerede sportsundervogn med sænkning, Sport Chrono-pakken og sportsudstødningssystemet som standardudstyr. På forakslen bremses bilen af bremseskiver med tapper og en diameter på 390 mm, hvilket er 30 mm mere end på Macan Turbo. Skiverne holdes fast af rødlakerede, seksstemplede bremsesadler. Med et tryk på en knap sørger Porsche Active Suspension Management (PASM), som er afstemt optimalt efter karrosseriets sænkning med 15 mm, for den usædvanligt sportslige vejbeliggenhed. Som tilvalg fås bilen med luftaffjedring med niveauregulering, højdeindstilling og 10 mm sænkning.

Ved hjælp af Sport Chrono-pakken kan føreren skærpe Macan Turbos præstationer endnu mere. I indstillingen Sport Plus sørger den for en meget sportslig afstemning af undervognen, motoren og gearkassen – ledsaget af en endnu mere emotionel lyd fra sportsudstødningssystemet. Den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse PDK er nu sat op til meget korte skiftetider, optimale skiftepunkter og en drejningsmomentforøgelse under gearskift for maksimal acceleration.

Der fås skræddersyede udstyrsmuligheder til individualisering af Macan Turbo med Performance-pakke: eksempelvis eksteriørpakken Turbo blandt andet med 21” fælge i 911 Turbo-design, hvor egernes sider er lakeret i sort højglans, LED-forlygter inklusive PDLS Plus samt en lang række elementer i sort. Interiørpakken Turbo omfatter eksempelvis sort læderinteriør med store dele i Alcantara, talrige farvede dekorelementer og kulfiberelementer som fx dørpanellister med belyst modelbetegnelse.

Macan Turbo med Performance-pakke kan bestilles allerede nu. I Danmark koster den nye topmodel 1.728.787 kr. inklusive moms og landespecifikt udstyr.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.