• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. august 2016 - Volkswagen

Fri strøm til fast pris

Nyt samarbejde skal sikre ubegrænset strøm til fast pris.

CLEVER og Volkswagen indgår samarbejde om nyt koncept, med én fast månedlig betaling til el- og hybridbilskunder. CLEVER og Volkswagen indgår samarbejde om nyt koncept, med én fast månedlig betaling til el- og hybridbilskunder.

Volkswagen

CLEVER har nyligt lanceret et unikt opladningskoncept, der skal gøre det lettere og mere gennemsigtigt at være dansk el- eller hybridbilskunde.

Konceptet hedder CLEVER Unlimited og går i al sin enkelthed ud på, at kunden betaler én samlet pris pr. måned og har ubegrænset brug af strøm samt fri adgang til CLEVERs ladenetværk med mere end 900 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland - og med endnu flere i støbeskeen.

Fast pris og fri kilometer med Volkswagen og CLEVER
CLEVER Unlimited er opstået med inspiration fra streamingtjenester, hvor brugerne betaler én månedlig lav ydelse - CLEVER Unlimited skal med andre ord være el- og hybridbilernes streamingtjeneste - let, billigt og ukompliceret. Uanset hvor mange kilometer du kører, så har du én fast månedlig udgift til drivmidler.

Sådan bliver realiteten nu også for de af Volkswagens kunder, der vælger CLEVER Unlimited. For en fast pris om måneden giver CLEVER Unlimited adgang til et ubegrænset strømforbrug på CLEVERs ladenetværk, der består af mere end 900 ladepunkter i både Danmark, Sverige og Tyskland. Der ud over får kunderne ubegrænset strømforbrug fra den ladeboks, der installeres derhjemme

CLEVER og Danmarks største bilmærke
CLEVER lancerede CLEVER Unlimited den 30. maj 2016. Med aftalen mellem CLEVER og Volkswagen, der er Danmarks største bilmærke, forventer CLEVER, at det nye koncept vil vinde indpas hos de danske el- og plug-in hybridbilskunder.

”CLEVER Unlimited er et helt nyt og attraktivt mind-set omkring mobilitet, hvor alt er inklusive til en fast pris. Der er ikke så meget at tænke over – man skal bare køre. Med Volkswagen ombord, er der sat tyk streg under, at det her er måden at køre bil på i fremtiden. Vi tror på, at man i løbet af de næste år i Europa vil opleve acceleration i omstilling til el i transporten, og vi er klar, når det for alvor sker, siger Casper Kirketerp-Møller, adm. direktør i CLEVER.
Volkswagen og CLEVER samarbejder om opladning af Volkswagens plug-in-hybrider og elbiler, og hos Volkswagen er det naturligt at tilslutte sig CLEVERs nye koncept.

”Hos Volkswagen satser vi stort på elbiler og har netop præsenteret vores 2025-strategi med planer om at lancere 30 nye elbiler over de næste ti år. CLEVER har været vores partner på opladning af elbiler de seneste to år, og det samarbejde udvider vi nu med CLEVER Unlimited. Det er et opladningsprodukt, som er helt enkelt og nemt at forstå, og det glæder vi os til at præsentere til vores danske kunder af elbiler og plug-in-hybrider, siger Ulrik Drejsig, Direktør, Volkswagen Danmark.

Gør det nemt, trygt og gennemsigtigt
Når man køber en ny el- eller hybridbil fra Volkswagen, og vælger CLEVER Unlimited, er al kompleksiteten håndteret af CLEVER, og de nye bilejere får et komplet overblik over, hvad det kommer til at koste. CLEVER sørger for levering, opsætning og installation af ladeboks, og elbilisterne får et ladekort, der giver ubegrænset strøm både på CLEVERs ladenetværk og på ladeboksen derhjemme.

Køber man en Passat GTE eller Golf GTE plug-in hybrid, er prisen 299 kr. om måneden for en Unlimited-aftale. Købere af Volkswagen e-up! eller e-Golf elbiler kan få Unlimited for 599 kr. om måneden. Ønsker man kun at benytte CLEVERs ladenetværk (hvis man fx bor i lejlighed), betaler man blot 199 kroner om måneden for fri strøm på hele CLEVERs ladenetværk ved køb af en ny plug-in hybridbil fra Volkswagen, og 399 kroner om måneden for en elbil.
Elbilisterne behøver ikke længere at tænke på installation, eltavle, eller om man lader mest derhjemme eller på farten. CLEVER Unlimited er alt inklusive, ubegrænset frihed og fri kilometer til elbilisterne.

Fordele ved CLEVER Unlimited
•    Én pris – bare kør
•    Installation af ladeboks er inklusiv
•    En ladeboks sikrer, at hver dag starter på fyldte batterier
•    Fast pris giver overblik over alle udgifter
•    Billigere kilometer end benzin og diesel
•    Nemt at køre på strøm – samme pris ude og hjemme
•    Frit forbrug på mere end 900 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland
•    Ladekort og app gør det simpelt at lade på vejen

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.