• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. august 2016 - Suzuki

Den nye Suzuki Ignis

Ny Suzuki Ignis får Europapremiere i Paris til efteråret.

Ny Suzuki Ignis får Europapremiere på efterårets biludstilling i Paris. Ny Suzuki Ignis får Europapremiere på efterårets biludstilling i Paris.

Suzuki

Den helt nye Ignis er en kompakt SUV, hvor styling og anvendelighed er i fokus. Her er mange designelementer fra Suzukis tidligere modeller bragt til live, og det nærmest minimalistiske design får bilen til at fremstå frisk og ikonisk.

Modellen er udviklet på en ny letvægts platform, som også anvendes i den nyligt introducerede Baleno. Og ligesom Baleno vil den nye Ignis komme med Suzukis mild-hybrid teknologi, hvor en lille el-motor aflaster benzinmotoren ved spidsbelastninger. Derved opnås en god benzinøkonomi uden at man går på kompromis med de dynamiske præstationer.

Den nye Ignis introduceres i Europa i starten af 2017 og forventes klar på de danske breddegrader i løbet af foråret.

En anden større nyhed på Suzuki standen i Paris er den nyeste udgave af familie-crossoveren S-Cross. Den har blandt andet fået en helt ny front, opgraderet interiør og mere udstyr. Og på motorfronten får de nye Boosterjet turbomotorer nu også premiere i S-Cross. Modellen introduceres i Danmark op til Paris udstillingen.

Flere informationer om den nye Ignis følger på Suzukis pressemøde, der afholdes på standen i Paris den 29. september.

(Den internationale biludstilling i Paris har pressedage den 29. og 30. september og er åben for publikum fra den 1. til den 16. oktober 2016)

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.