• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. juni 2016 - Audi

Audi connect SIM

Audi connect SIM er et permanent installeret SIM-kort.

--- I øjeblikket anvendes Audi connect SIM i modellerne Audi A3, A4, den nye A5, Q2 og Q7 og andre modelrækker vil efterfølgende blive tilføjet. --- I øjeblikket anvendes Audi connect SIM i modellerne Audi A3, A4, den nye A5, Q2 og Q7 og andre modelrækker vil efterfølgende blive tilføjet.

Audi

Audi udstyrer nu de af sine nye modeller, der benytter anden generation af infotainment-platformen, med Audi connect SIM. Fordelen ved det fabriksinstallerede SIM-kort er, at kunderne øjeblikkeligt kan benytte sig af den brede vifte af Audi connect-tjenester og den tilhørende datamængde i op til tre år.

Audi connect SIM er et permanent installeret SIM-kort, også kendt som embedded SIM eller eSIM, som kunder i Europa vil modtage i kombination med den valgfrie Audi connect-udstyrspakke, og som vil forvandle deres bil til et mobilt kommunikationscenter. SIM-kortet muliggør Audi connect-tjenester via et LTE/UMTS-modul, der har en download-hastighed på op mod 100 MBit/s. Tjenesterne inkluderer navigation via Google Earth og Google Street View samt rejse-, trafik- og parkeringsinformation. Derudover får man adgang til sin Twitter-profil, sine mail-konti og sin smartphone-kalender. Det nye SIM-kort indeholder en ubegrænset datamængde til brug af disse tjenester. En anden fordel er, at Audi connect SIM i de fleste europæiske lande automatisk får adgang til udbyderen i hvert enkelt land. Dermed undgår kunden de høje, landespecifikke roaming-priser.

WiFi-hotspot for op mod 8 mobil-enheder
Kunderne kan også købe ekstra datapakker til WiFi-hotspot uafhængigt af de integrerede Audi connect-tjenester. Dette er en del af de valgfrie navigationssystemer. Det giver alle passagerer mulighed for at surfe på nettet til attraktive priser fra op mod otte mobil-enheder. Vælger man en europæisk datapakke, fungerer data-overførslen også automatisk til fastlåste priser, når man krydser en international grænse – og altså også når der skiftes internet-udbyder.

Kunder kan få adgang til vores partners, Cubic Telecoms online shop gennem deres myAudi-konto. Via shoppen kan de efter en engangs-registrering få adgang til WiFi hotspot-datapakken. Når først man har adgang, kan datapakker hurtigt og nemt købes direkte via MMI-systemet i bilen. Kunderne kan også fortsætte med at bruge deres eget SIM-kort i bilen og få adgang til WiFi gennem deres egen mobil-udbyder. I så fald vil den datamængde, der bruges af Audi connect-tjenesterne, også blive opkrævet via kundens eget SIM-kort og Audi connect SIM vil da blive midlertidigt deaktiveret.

Med det nye SIM-kort får man adgang til Audi connect-tjenesterne, når bilen købes og er i kombination med MMI Navigation plus gratis i tre år. Med MMI Navigation er forbrug inklusiv i tre måneder eller – mod ekstrabetaling – i tre år.

Audi connect SIM anvendes i alle nye modeller, der har anden generation af den modulopbyggede infotainment-platform. I øjeblikket gælder det Audi A3, A4, den nye A5, Q2 og Q7. Andre modelrækker vil følge. Audi TT, R8, A6 og A7 er for nuværende ikke omfattet af det nye tilbud.

Tilbuddet er det første resultat af samarbejdet mellem Audi og den irske virksomhed, Cubic Telecom, der er en førende leverandør af verdensomspændende connectivity-løsninger.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.