• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. april 2016 - Applus Bilsyn

Hvordan forkæler du bilen?

Top 10: Sådan gør danskerne bilen klar til foråret.

Når forårsvejret melder sig, finder langt de fleste bilister vaskesvampen frem. Især vask, fjerne affald og støvsuge har høj prioritet, viser ny undersøgelse. Når forårsvejret melder sig, finder langt de fleste bilister vaskesvampen frem. Især vask, fjerne affald og støvsuge har høj prioritet, viser ny undersøgelse.

Applus Bilsyn

Bilejerne er i hopla i disse dage, hvor ni ud af ti giver bilen en omgang med haveslangen, viser ny undersøgelse. Se her hvad vi bruger tiden på, når vi gør bilen forårsklar - og hvad bileksperterne anbefaler.

Forår rimer på bilvask og støvsugning af bilen. I hvert fald når man spørger bilejerne.

Ny undersøgelse blandt 2.270 bilister viser, at danskerne bruger megen tid på at gøre bilen forårsren – hver anden brug omkring en halv dag. Især det at vaske, fjerne affald og støvsuge har høj prioritet.

Mere end 90 procent af bilisterne sætter flueben ud for disse rengøringsdiscipliner, mens sysler som lakering, reparation af sæderne og rustbehandling bliver gjort af langt færre.

‟Det understreger, at bilisterne passer på deres biler og sørger for at holde det synlige skidt væk. Det er sundt og vigtigt, men undersøgelsen kan også indikere, at nogle nedprioriterer de lidt større opgaver som at få bilen undersøgt for rust. Måske fordi de ikke tænker over det eller ikke rigtig ved, hvordan de skal gribe tingene an. For at sikre at bilen holder sin værdi anbefaler vi, at man hvert eller hvert andet år tager sin bil til en fagmand og får lavet en RustAttest. Vi gør det for kun 349 kr. og dertil får du et godt tilbud på rustbeskyttelsen.” siger adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Top 10: Det ordner vi på bilen i foråret
1. Vasker den 96 %
2. Støvsuger og fjerner affald 92 %
3. Renser og olierer gummilister 38 %
4. Skifter olie 23 %
5. Renser klimaanlæg kemisk 16 %
6. Får bilen rustbeskyttet 12 %
7. Højtryksspuler bilen 10 %
8. Får bilen rustbehandlet 7 %
9. Lakerer selv bilen 5 %
10. Skifter eller reparerer sædebetrækket 3 %

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.