• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. april 2016 - Hyundai

Hyundai vinder designpris

Ny Hyundai Tucson kører den store IF Design Award hjem.

Den nye Hyundai Tucson har vundet den store IF Design Award 2016. Den nye Hyundai Tucson har vundet den store IF Design Award 2016.

Hyundai

Sidste år vandt Hyundai i20 en række af de største designpriser. Hyundai’s nye SUV, Hyundai Tucson er godt på vej til at gøre den nummeret efter. I skarp konkurrence har den lagt ud med at vinde den prestigefyldte IF Design Award 2016. 

Hyundai har de seneste år modtaget international anerkendelse for sin nye designlinje, udviklet af Peter Schreyer. Der er faldet flere designpriser af til både Hyundai i10, Hyundai i20 samt Genesis. Den helt nye Hyundai Tucson holder sig ikke tilbage og har netop vundet IF Design Award 2016 i disciplinen ”produkt”.

Hyundai Tucson får prisen for sit modige og karakterfulde design. Juryen har i den sammenhæng lagt vægt på bilens atletiske udseende, balancen i proportionerne og dens skarpe linjer, som også kommer til udtryk i den nye brandsignatur, den hexagonale kølergrill.

Chefdesigner hos Hyundai, Peter Schreyer siger: ”Det er en ære for Hyundai igen at blive anerkendt ved IF Design Awards. Vi vandt sidste år – og nu sker det igen med Hyundai Tucson – der fremover vil være vores vel nok mest iøjnefaldende brandambassadør. Godt design er helt essentielt, for den rejse Hyundai er på og den vigtigste årsag til, hvorfor vores kunder vælger vores biler. At vi får denne pris fra en af verdens mest respekterede designjuryer, er et godt bevis på, at vi fortsat er på rette vej.”

Med Hyundai Tucson vil vi skabe en moderne SUV med storby-attitude. Fronten med den hexagonale kølergrill giver bilen et markant blikfang og en ligeså markant holdning – hele vejen rundt. Indvendig vil man bemærke en udstrakt brug af soft-touch materialer, enkel og elegant instrumentering og god plads både for- og bagtil.

I mere end 60 år har IF Design Awards været symbol på design af den fineste karat. Prisen, der er arrangeret af IF International Forum Design, er en anerkendelse af fremragende design på tværs af forskellige discipliner og kategorier. Juryen tildelte prisen til Hyundai Tucson efter en omfattende proces, der involverede næsten 5.000 indsendelser fra 53 lande.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.