• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. marts 2016 - Toyota

Den nye Toyota GT86

Toyota GT86 introduceres i Danmark sidst på året.

Den nye Toyota GT86, der altså debuterer på biludstillingen New York International Auto Show, introduceres i Danmark sidst på året. Den nye Toyota GT86, der altså debuterer på biludstillingen New York International Auto Show, introduceres i Danmark sidst på året.

Toyota

En af nutidens mest roste sportsvogne Toyota GT86 bliver fornyet. Den nye udgave bliver for første gang vist frem ved den internationale biludstilling i New York i USA i påsken og byder på både designmæssige såvel som tekniske ændringer.

En af nyere tids mest roste køremaskiner, sportsvognen Toyota GT86, kommer i en ny udgave til efteråret. Den køreglade bil med et lavere tyngdepunkt end i eksempelvis Porsche Cayman bliver for første gang vist frem i en ny udgave på biludstillingen i New York i påsken.

Men allerede nu viser Toyota de første billeder af den nye GT86, som bl.a. får en mere aggressiv styling, der i endnu højere grad fremhæver bilens lave, brede udtryk. Fortil byder den nye GT86 på nye LED-forlygter og blinklys, nydesignede tågeforlygter og en ændret forkofanger, mens nye LED-baglygter og en nydesignet bagkofanger pryder sportsvognen bagtil.

Indvendigt får GT86 også et kraftigt løft med materialer i højere kvalitet som blandt andet læder-alcantara sportssæder med sølvfarvede syninger, blødere materialer ved dørene og et nyt sportsrat med betjeningsknapper til bilens lydanlæg samt et GT86-logo i midten.

De i forvejen nærmest legendariske køreegenskaber i GT86 er blevet yderligere forbedret gennem ny opsætning af hjulophænget samt ændret opsætning af støddæmpere og fjedre, der gør bilen endnu lettere at kontrollere og mere adræt end nogensinde før. Dermed er der lagt op til ægte køreglæde på et helt nyt niveau.

Den nye Toyota GT86, der altså debuterer på biludstillingen New York International Auto Show, introduceres i Danmark sidst på året.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.