• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. marts 2016 - FDM

Hvor er campingferien billigst?

Se i hvilke lande det er billigst at holde campingferie.

Det er billigst at holde campingferie i Tyskland og dyrest i Schweiz. Det viser en gennemgang af overnatningspriserne på campingpladserne i Europa. Det er billigst at holde campingferie i Tyskland og dyrest i Schweiz. Det viser en gennemgang af overnatningspriserne på campingpladserne i Europa.

FDM

Der kan være mange penge at spare, hvis man vælger det rigtige land at holde campingferie i. I Tyskland kan en familie overnatte på en campingplads for mindre end 225 kr. i gennemsnit per nat. Dermed er Tyskland fortsat et af Europas billigste lande for campister, når man ser på gennemsnitspriser. Det viser en gennemgang af priserne foretaget af FDMs tyske søsterklub, ADAC.

”Rigtig mange danskere holder campingferie i netop Tyskland, så de kan glæde sig over, at det også er det billigste af de mest populære campinglande i Europa”, siger Michelle Holmegaard, produktchef for FDM camping.

I gennemsnit betaler en familie på to voksne og et 10-årigt barn lige omkring 200 kr. for en overnatning på en tysk campingplads, som indbefatter bil, campingvogn og øvrige udgifter. Næstbilligste land at campere i er Sverige med en gennemsnitspris på ca. 210 kr. og midt i ligger Østrig, Frankrig, Kroatien og Holland. Dyreste campingland i 2016 er fortsat Schweiz (343 kr.) tæt efterfulgt af Italien med en gennemsnitspris pr. overnatning på 323 kr., og endelig kommer Danmark med (291 kr.) og Spanien.

”De største prisforskelle finder man i de populære Middelhavsferielande Frankrig, Spanien og Italien, og her spiller regionale forskelle en stor rolle. Her hæves gennemsnitsprisen af, at der også findes dyre luksuspladser med mange faciliteter. Det er også værd at notere sig, at feriekomplekser med kystplacering eller på øer normalvis er dyrere, end samme type pladser placeret inde i landet”, siger Michelle Holmegaard.

Generelt gælder, at der kan opnås store rabatter ved at rejse udenfor sommerhøjsæsonen. I den nye ADAC Campingguide 2016 er der oplysninger om 5.000 campingpladser i Europa. Her er det muligt at sammenligne priser og se rabatmuligheder.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.