• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. januar 2016 - Ford

Ford GT klar til sejr!

Målet er at vinde det klassiske 24-timers Le Mans race.

Den er ny, den er vild og den er udviklet til at gentage forgængerens triumf for 50 år siden: At vinde det klassiske 24-timers Le Mans race. Den er ny, den er vild og den er udviklet til at gentage forgængerens triumf for 50 år siden: At vinde det klassiske 24-timers Le Mans race.

Ford

Superbilen Ford GT, med mere end 600 hk, pakket ind i et letvægts carbon-chassis, er en racerbil med et mål. Og nu er kørerne også fundet. Otte erfarne racerkørere fra begge sin side af Atlanten.

I dag offentliggjorde Ford Chip Ganassi Racing, at Marino Franchitti, Stefan Mücke, Olivier Pla og Andy Priaulx skal køre den nye Ford GT i dette års udgave af FIA World Endurance Championship, som bliver indledt den 17. april på Silverstone-banen i England.

Den 18. juni vil de fire udvalgte få følgeskab af Richard Westbrook, Dirk Müller, Joey Hand og Ryan Briscoe som indtil da har kørt GT’en gennem en række IMSA-løb på den anden side af Atlanten. Sammen skal de otte kørere forsøge at køre én af de to deltagende Ford GT’ere til sejr i Le Mans

“Jeg blev forelsket allerede første gang jeg testede GT’en og den er svær at slippe, når først man har siddet bag rattet. Ford har bygget en fantastisk racerbil”, siger en optimistisk Marino Franchitti.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.