• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. august 2015 - Seat Danmark

Opdaterede Seat Ibiza

Introduktionsweekend 29. og 30. august

Der kommer nyt interiør og muligheder for individualisering med såkaldte farvepakker. Der kommer nyt interiør og muligheder for individualisering med såkaldte farvepakker.

Seat Danmark

Den temperamentsfulde SEAT Ibiza får en gennemgribende opdatering.

Ny undervogn, nye motorer, redesignet interiør og digital opgradering er på programmet, når den opdaterede SEAT Ibiza nu lanceres over hele landet.

De anmelderroste ydre linjer bliver der ikke ændret ved. Man kan prøve en tur i den opdaterede SEAT Ibiza i introduktionsweekenden 29. og 30. august hos alle de danske forhandlere.

Den populære danskerfavorit SEAT Ibiza kommer nu i en opdateret udgave med markante ændringer. Set udefra bemærker man måske ikke de store ændringer, da man har fastholdt det anmelderroste, ydre design. Men kigger man under motorhjelmen, finder man en markant opdateret version af bestselleren.

”I bund og grund er det en ny bil med endnu bedre køredynamik. Alle Ibiza-modeller kommer med nye motorer, der ikke blot gør det sjovere men også mere miljøvenligt at køre ud i sensommer-Danmark. Priserne starter ved kun 115.000 kr., og vi tror på, at det vil appellere til bilkøbere i Danmark, som kan lide kombinationen af SEATs spansk-tyske design, teknik og fornuftige priser,” siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

Det er ikke kun den lave anskaffelsespris, som Jesper Stoltenberg-Mathiesen vurderer, vil vække interesse hos mange. Bilkøbere i Danmark kigger i høj grad også på driftsøkonomien, og her giver de nye motorer mange muligheder.

Vælger man fx 1.0 TSI Ecomotive benzinmotor med 95 HK, får man en brændstoføkonomi på 24,4 km/l ved blandet kørsel. Derudover rummer den nye SEAT Ibiza mange nye muligheder for infotainment og smartphoneopkobling, herunder fx mulighed for bl.a. at få læst SMS´er højt samt at få nyttig info om ruten.

Design din egen SEAT

Ud over de nye motorer har SEAT Ibiza også fået ny undervogn med nye fjedre, støddæmpere og krængningsstabilisatorer, der giver en mere sporty køreoplevelse samtidig med, at komforten bevares.

Dertil kommer nyt interiør og muligheder for individualisering med såkaldte farvepakker.

”Vi har store forventninger til de nye farvepakker, hvor man kan vælge farve til udstyrsdetaljer, fx bismuth sandfarve, og få særlige indfarvede dekorationer på kølergrillen, sidespejle og indvendigt på luftdysserne. Der er mange forskellige farvepakker at vælge imellem, og vi glæder os til dialogen med kunderne om de mange muligheder,” siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Afslutningsvis fremhæver Jesper Stoltenberg-Mathiesen, at derogså er mulighed for at tilvælge sikkerhedsudstyr som fx træthedsregistrering, der overvåger træthedstegn hos føreren og opfordrer til at holde passende pauser for sikker kørsel.

Interesserede i Danmark kan selv få syn for sagen, når SEAT inviterer til introduktionsweekend lørdag 29. august og søndag 30. august.

Priserne for 3-dørs udgaven starter ved 114.900 kr. for 1,0 MPI-versionen med 75 HK og varierer op til Cupra-versionen med 1,8 TSI-Motor og 192 HK. Priserne for 5-dørs udgaven starter ved 119.900 kr, og for en stationcar fra blot kr. 129.900.

Samtidig med introduktionen tilbydes attraktive renter på 1,95% i variable rente og 2,15% i fast rente via SEAT Finans.

Kom ned og hør mere hos den lokale forhandler. 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.