• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. august 2015 - Volkswagen Danmark

Danmarkspremiere på Transport T6

Priser fra 210.995kr.

Volkswagen Danmark

Volkswagen introducerer sjette generation af Transporter, der er lastet med masser af innovation, komfort og sikkerhed til priser fra 210.995 kr.


Danmarkspremieren på den nye Transporter finder sted i slutningen af august hos de danske Volkswagen forhandlere.

Gennem seks årtier har Transporter udviklet sig til at være blandt erhvervslivets foretrukne køretøjer. Sjette generation af Transporter er skabt med sans for erhvervslivets behov og smag, når de skal vælge fremtidens varevogn.

Skarpere design, innovative assistentsystemer, forbedret komfort og en ny generation af dieselmotorer med op til 15% lavere forbrug sikrer, at Transporter igen vil være helt i front.

Modelprogrammet for Transporter favner bredt og med sin alsidighed og fleksibilitet er det den ideelle partner til det daglige arbejde.

6. generation af Transporter tilbydes – ligesom forgængeren - med to akselafstande (3.000 og 3.400 mm) og tre taghøjder samt som ladvogn og med enkelt- og dobbeltkabine mandskabsvogn, så Transporter kan indrettes og opbygges til et utal af kørsels- og transportformål.

Fælles for alle varianter er et nyt og raffineret design, der giver Transporter et kraftfuldt og eksklusivt udtryk, især hvis den er udstyret med LED-forlygter (pris: 12.996 kr.), der giver bilen et karakteristisk look og suverænt lys.

Læs mere om bilen her

Priserne for den nye Transporter begynder ved 210.995 kr. excl. moms for en 2,0 TDI med 84 hk, 221.895 kr. for en 102 hk, 237.995 kr. for en 140 hk og 260.995 kr. for en 180 hk. For EU-motorerne begynder priserne ved 247.990 kr. excl. moms for en 2,0 TDI 102 hk.

Læs hele artiklen her

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.