• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. august 2015 - Audi Danmark

Audi S8 plus

Den mest sportslige luksuslimousine i premiumsegmentet

Audi Danmark A/S

Audi sender et klart signal med den nye S8 plus:
Med 605 hk, op til 750 Nm og en tophastighed på op til 305 km/t imponerer den nye Audi S8 plus endnu mere med sine præstationer.


Den nye topmodel styrker mærkets position i segmentet for luksuslimousiner i premiumklassen.

"Vi har gjort vores store sportslimousine endnu skarpere", siger Ulrich Hackenberg, der er øverste chef for teknisk udvikling hos AUDI AG.

"Den nye Audi S8 plus har en markant højere ydelse og markerer topmålet af sportslighed i segmentet. Derfor indgår "plus" i navnet."

En af den store sportslimousines styrker er letvægtskonstruktionen. Karrosseriet er næsten udelukkende fremstillet af aluminium, og som Audi Space Frame (ASF) konstruktion vejer det kun 231 kg – førende blandt konkurrenterne.

Audi ingeniørerne har endnu en gang videreudviklet 4.0 TFSI-motoren til den nye S8 plus. Den velklingende V8-biturbomotor yder nu 605 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm – takket være overboost endda periodisk op til 750 Nm.

Med en ydelse, der er øget med 85 hk i forhold til S8, accelererer den store sportslimousine fra 0 til 100 km/t på 3,8 sek., og tophastigheden, som er elektronisk begrænset til 250 km/t, kan som ekstraudstyr øges til 305 km/t.

Disse tal har Audi og quattro GmbH kunnet opnå ved hjælp af deres samlede knowhow fra motorudviklingen. Ændringerne på 4.0 TFSI-motoren omfatter både den specifikke motorstyring med forøget omdrejningstal og ladetryk samt ændrede udstødningsventiler og en virkningsgradsoptimeret indvendig geometri i udstødningsturboladerne.

Læs meget mere her

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.