• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. april 2015 - Volvo Cars Nyhedsbrev

Ny Volvo XC90

Resultatet af Volvos største investering i det legendariske bilmærkes historie.

Den helt nye Volvo XC90 - kommer til Danmark i midten af maj måned. Dermed er mange måneders utålmodig venten forbi for alle de danskere, der værdsætter Volvos unikke værdier i kombination med innovative teknologier.

Vi kalder den helt nye Volvo XC90 for en teknologisk revolution. Skabt og udviklet med basis i Volvos unikke DNA samt filosofien om at gøre det avancerede enkelt.

Den helt nye Volvo XC90 er første skud på stammen i udviklingen af en helt ny Volvo generation, der om 5 år vil gøre XC90 til Volvo programmets ældste bilmodel. Derfor eksponerer bilen også det ypperste af alt det som Volvo kan præsterer netop nu.

Sikkerheden ligger hjertet nær i enhver ny Volvo model og mest eksplecit i den nye XC90. Mange af de nye innovative teknologier indenfor Volvo’s IntelliSafe koncept, der er anvendt i XC90, skal medvirke til at hjælpe Volvo i mål med den helt overordnede sikkerhedsvision om, at ingen skal blive dræbt eller alvorligt kvæstet i en ny Volvo i 2020.

Se en af de mange sikkerhedsfeatures og tests af den helt nye Volvo XC90.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.