• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. februar 2015 - Toyota.dk

Verdenspremiere på ny Toyota Auris

Internationale biludstilling i Geneve

Når den nye Toyota Avensis får verdenspremiere ved den internationale biludstilling i Geneve i starten af Marts, får den følgeskab af en verdenspremiere mere.

Toyota viser ved samme lejlighed for første gang også den nye Auris, der med bl.a. helt nye benzin- og dielselmotorer for alvor melder sig ind i kampen om kundernes gunst i den kompakte mellemklasse.

Den nye Auris vil, som den nuværende kunne fås både som hatchback og stationcar. Men derudover holder ligheden med den nuværende op.

For ud over det ændrede design melder Toyota også om en opgraderet kabine, øget komfort, nye sikkerhedssystemer samt helt nye benzin- og dielsesmotorer, hvor fokus ligger både på ydelse og brændstofeffektivitet med garanti for, at man kan finde den perfekte løsning uanset, om man er til benzin, dielsel eller hybrid.

Rigtig mange nye Auris-ejer er til hybrid. Hver tredje solgte Toyota Auris i Danmark, var i fjor en hybridbil, og der er inge tvivl om, at hybridteknologien for alvor har vundet indpas i Toyotas kompakte mellemklassebil.

I forlængelse af introduktionen af den helt nye AYGO og Yaris sidste år og med introduktionene af en ny Avensis og Auris næsten samtidig i år, har Toyota nu fornyet sine fire europæiske kernemodeller inden for ganske kort til og er for alvor klar til at tage kampen op om kundernes gunst.

Den nye Auris bliver produceret side om side med den nye Avensis på Toyota-fabrikken i Burnaston i England.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.